Dragan Radović novi trener Podgorice

Foto: KK Podgorica

Dragan Prle Radović novi je trener košarkaša Podgorice.

Radović, koji je bio koordinator mlađih kategorija na klupi ABA2 ligaša je naslijedio Nebojšu Bogavca.

“Zahvaljujem se Upravi kluba na ukazanom povjerenju i šansi da budem na čelu jednog mladog kolektiva sa vrhunskim uslovima i organizacijom, po kojoj bi pozavidjeli i mnogo veći klubovi. Smatram da je ovo veliki izazov, ali nadam se da ću odgovoriti i zahtjevima i ciljevima u predstojećem periodu”, kazao je za klupski sajt Radović, a zatim istakao zahvalnost dosadašnjem treneru.

“Velika je čast i zadovoljstvo bila prethodne dvije godine biti u stručnom štabu sa Nebojšom Bogavcem, inače mojim kumom. Nesebično je dijelio ogromno iskustvo i znanje,koje je stekao kao igrač, a zatim i kao trener. Tako da je saradnja sa njim bila bila neprocenjivo bogatstvo kako za mene tako i za ostale članove stručnog štaba. Želim mu puno sreće u nastavku karijere”.

Radović je u tri navrata vodio Lovćen. Radio je u Baškimiju, Feniksu iz Rumunije, a bio je i selektor U 18 reprezentacije Crne Gore.

Podgorica je tokom pauze produžila ugovor sa Ognjenom Čarapićem, a stigla su i tri pojačanja – Danilo Ivanović, Nikola Žižić i Marko Kljajević.

Policijski sat zaustavio Novaka, nastavak sjutra (VIDEO)

Sead Šehović tim menadžer KK Podgorica