Kompanija Adriatik 42 novi sponzor Jadrana

Foto: PVK Jadran

Novi sponzor PVK Jadran je kompanija Adriatik 42. Ugovor su u trofejnoj sali na Škveru potpisali predsjednik kluba, Boro Lučić i generalni direktor kompanije koja posluje u nekadašnjem Brodogradilištu, Gijom Roše.


Ovakav vid podrške najbolji je primjer saradnje između gradskog sportskog kolektiva i društveno odgovoren kompanije, kazao je Lučić.


– Drago mi je da je renomirana kompanija i lider u remontu mega jahti u regionu Adriatik 42 prepoznala važnost podrške jednom od najstarijh i najbolje organizovanih sportskih kolektiva u Crnoj Gori, PVK Jadran Herceg Novi. Ovo nije samo podrška za ozbiljne takmičarske ambicije kluba, već i dalji razvoj rada sa najmljađim kategorijama, kako bi u plivačkim i vaterpolo selekcijama kluba uključili što više djece – kazao je Lučić.


Lučić je istakao da je potvrđeno i učešće seniorske vaterpolo ekipe u novom formatu evropske Lige šampiona, kao i u Jadranskoj regionalnoj ligi i nacionalnom prvenstvu i Kup-u, gdje je uprava kluba, kako je kazao, postavila visoke ciljeve.


– Takvi ciljevi traže velika finansijska ulaganja u opremu, treninge, putovanja, organizaciju utakmica i mnoge druge troškove, tako da je ovakva podrška uspješnih kompanija, koje posluju u našem gradu, veoma značajna i predstavlja dokaz da smo na pravom putu. Još jednom se zahvaljujem menadžmentu Adriatik 42 na podršci sa nadom da će ona biti dugovječna i da ćemo zajedno ostvarivati zadane ciljeve – poručio je Lučić.


Kao renomirana kompanija u remontu super jahti, Adriatik 42 podržava sve inicijative koje su originalne i odražavaju najbolje kvalitete Herceg Novog i Crne Gore, naveo je Roše.


– Partnerstvo sa PVK Jadran je naš prirodni izbor. Adriatik 42 veoma je svjestan uloge u zajednici, baš kao i PVK Jadran koji ima reputaciju vaterpolo kluba sa najviše trofeja, a čiji konzistentan učinak takođe demonstrira naše zajedničke vrijednosti primjerom i vođstvom, i generiše osećaj jedinstva i ponosa. Veoma smo srećni i uzbuđeni što možemo da navijamo za PVK Jadran – kazao je Roše.


Roše je izrazio nadu će kompanija u budućnosti biti najbolji partner za klub, Herceg Novi, Bijelu, kao i Crnu Goru.

Drugi MTL turnir na Žabljaku

Mitrović doveo Korija Voldena