Budućnost u odbranu trona kreće sa “DG arene” (VIDEO)

Foto: FK Budućnost

Budućnost osamnaestu fudbalsku sezonu otvara na “DG areni”.

Zvanični prvak igra protiv debitanta u 1. Meridianbet CFL, ekipe OFK Mladost u subotu od 20 sati.

Plavi žele da sezonu otvore trijumfom i tako najave najveće ambicije, trijumf bi uticao i na samopouzdanje pred evropske izazove i utakmicu sa Strugom u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ekipu će protiv Mladosti voditi Vladan Savić, dosadašnji pomoćnik Miodraga Džudovića.

“S obzirom da smo davno počeli pripreme, tačnije prije nekih mjesec i po dana, u velikom su isčekivanju igrači ali i mi iz stručnog štaba. Iskreno ulazimo sa puno samopouzdanja jer su momci odradili maksimalno pripremni period, posebno prošle nedjelje gdje smo imali tri kontrolne utakmice i ostavili su na nas veliki utisak tako da sam siguran da će ko god izađe na teren dati svoj maksimum sa velikom željom i voljom i da ćemo zadovoljno napustiti teren”, rekao je Savić i dodao:

“Malo sam ih pratio i tokom prošle sezone. Imaju dosta kvalitetnu ekipu, doveli su par dobrih pojačanja i siguran sam da je stručni štab to dobro ukombinovao”.

Savić kaže da će OFK Mladost pokušati da se kao novi prvoligaš predstavi na najbolji način.

“Mislim da je će oni imati veliku želju i volju s obzirom da se prvi put nalaze u prvoj ligi i da će pokušati da se predstave na najbolji mogući način već u prvom kolu. Respektujemo sve to ali mi smo Budućnost i imamo svoje planove i ciljeve, rekao je Savić.

Trener crnogorskog prvoligaša kaže da je cilj odbrana titule.

“Plan je odbrana titule”, jasan je Savić.

Juniori bolji od Mađarske na startu B prvenstva Evrope

Budućnost dovela Mekinli Rajta (VIDEO)