Brnović pred Santa Kolomu: U Andori će se sve odlučivati

Foto: FK Sutjeska/Filip Filipovic

U četvrtak će na teren i fudbaleri Sutjeske u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija – Nikšićani od 21 sat na “DG areni” dočekuju Santa Kolomu iz Andore u 2. kolu.

Sutjeska je na startu izbacila Kosmos iz San Marina, a prethodnog vikenda je imala uspješan start u domaćem šampionatu, protiv Jezera.

„Za razliku od Kosmosa, Santa Koloma je klub koji redovno učestvuje u evropskim takmičenjima. Nikada nisu prošli u drugo kolo i daćemo sve od sebe da tako bude i ovog ljeta. Ne smijemo da ih potcijenimo – u pitanju je iskusna ekipa koja u svojim redovima ima fudbalera, koji su igrali špansku Primeru i Segundu”, rekao je u najavi meča trener Sutjeske Nenad Brnović.

Tim Nenada Brnovića, nije bilistao u prve dvije evropske utakmice, i moraće da odigra puno bolje, ako želi da eliminiše finalistu Kupa Andore.

“Svjesni smo da u prethodna tri meča nismo igrali najbolje, ali vjerujem da će igrači dati maksimum. Najbitnije je da smo napravili pozitivan rezultat. Imamo dvije pobjede i jedan remi, sigurno da će nam to podići samopouzdanje uprkos velikim problemima sa povredama. Pokušaćemo da u prvom meču napravimo pozitivan rezultat, ali smo svjesni da će se u Andori sve rješavati, kazao je Brnović.

Pobjednika ovog dvomeča u 3. kolu čeka bivši holandski prvak AZ Alkmar.

“Nemamo baš mnogo informacija o Santa Kolomi. Nadam se da će naša igra biti dobra i da će to uticati na ishod ovog dvomeča, koji će nam sigurno poslužiti da popravimo utisak – kako igrački, tako i rezultatski. Ne razmišljamo o AZ Alkmaru. Fokusirani smo na Santa Kolomu, a ako prođemo u treće kolo, onda ćemo na vrijeme razmišljati o Holanđanima”, rekao je golman “plavih” Suad Ličina.

Rezultat sezone: Gargović 88. u Fukuoki

Džastin Kobs se vraća u ABA ligu