Simić pred Budućnost: Želimo pobjedu

Foto: FC Santa Koloma

Nakon četiri odigrana kola Sutjeska ima šest, a Budućnost pet bodova – pred najveći crnogorski derbi u nedjelju od (19.30h) kraj Bistrice.

Derbi 5. kola, koji će se igrati bez publike, najavio je štoper Nikšićana, prošlogodišnji defanzivac Podgoričana Marko Simić.

“Očekivanja su uvijek najveća, sastaju se dvije najveće ekipe u državi. Želimo pobjedu i daćemo sve da je ostvarimo. Svakako da su porazi u Evropi uticali i na nas i na njih i polako se vadimo iz krize. Ova utakmica će, kako njima, tako i nama, ako pobijedimo, donijeti sigurnost, podići se moral i mislim da ćemo poslije toga nastaviti bolje“, kazao je Simić.

Protiv Budućnosti će debitovati novi trener Sutjeske Aleksandar Janković.

“Prije svega želim da pomenem, što se tiče derbija, da se fudbal igra za publiku i da je sam ambijent igranja utakmice bez publike posebna stvar i za igrače, a normalno i za sve ostale učesnike. Sa tog aspekta gledano, sigurno će nedostajati. Derbi sam po sebi zavrijeđuje pažnju ne samo u fudbalskoj javnosti Crne Gore već i regiona i uvijek se prati tako da taj dio neće izostati“, kazao je Janković.

Kadetkinje srebrne na Eurobasketu B divizije u Podgorici

Pioniri u finalu Slovenija bola