Krstović pred nastavak kvalifikacija: Shvatili koliko nam znače predstojeće dvije utakmice

Foto: FSCG

Napadač “sokola” Nikola Krstović biće jedan od aduta naše reprezentacije u četvrtak (18) u Kaunasu protiv Litvanije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

“Možda ćemo sada biti pod pritiskom, ali svi igrači igraju pod pritiskom. Ni utakmice u klubovima nisu prijateljske. Svi koji igraju za reprezentaciju daju sve od sebe. Bitne su nam predstojeće dvije utakmice, koje mogu mnogo toga da odluče i da pred sljedeće utakmice budemo u mnogo boljem raspoloženju. Fokus je na utakmicu sa Litvanijom, poslije toga se pripremamo za Bugarsku. Mislim da smo svi shvatili koliko nam znače predstojeće dvije utakmice”, rekao je Krstović

Nakon Litvanije, u Podgoricu dolazi Bugarska.

“Očekuju nas dvije utakmice – imamo cilj da uzmemo šest bodova i da se vratimo u trku za jedno od prva dva mjesta. Svi osim Marka Vešovića su tu. Imam kratak period da se pripremimo, ali se svi dobro poznajemo”, poručio je napadač “hrabrih sokola”.

Crna Gora je na tri meča postigla jedan gol…

“Mislim da je nedostajala sreća. Ne može sreća uvijek da nam okrene leđa. Nekad moramo i više da uradimo da bismo je zaslužili. Srbija nas je kaznila u finišu, Mađari nisu šutnuli u okvir gola, a mi smo imali prečku i još šansi. Mislim da smo pokazali karakter, želju i borbu.”

Krstović je sezonu u Seriji A u dresu Lećea počeo efektno, sa dva gola.

“Impresioniran sam ljudima u klubu, navijačima, ekipom. Odmah sam dobio šansu, dobro počeo i dao gol. Nisam mogao da zamislim takav start, da me tako svi prihvate”, objašnjava napadača Lećea.

Lakši trening do polufinala: SAD na + 37 protiv Italije

Podgorica Kodio osvojila memorijalni turnir “Ivan Ćorović”