Mihailović ponovo u opremi Budućnosti

Foto: KK Budućnost Voli

Vladimir Mihailović se nakon deset godina vratio u Budućnost. Nakon sjajnog izdanja na Mundobasketu crnogorski reprezetativac se pridružio saigračima na treningu i za klupski sajt prokomentarisao povratak među plavo-bijele, kao i izdanje na Svjetskom prvenstvu.

Kakav je tvoj osjećaj nakon turnira?

“Sabiramo utiske još uvijek. Zadovoljni smo generalno, mislim da smo taj prvi i osnovni cilj ostvarili, što je i istorijski uspjeh za našu državu, plasman u drugi krug. Možda je i malo sreće falilo, malo boljih nekih odluka da napravimo neki sjajan rezultat, ali mislim da ovime moramo biti jako zadovoljni”.

Vraćaš se u klub nakon 10 godina, kakav je osjećaj?

“Pa utisci su fenomenalni, osjećam se sjajno, mogu reći da jedva čekam prvu utakmicu. Mislim da je ekipa napravljena jako interesantno, etuzijazam je dosta veliki tako da jedva čekam”.

Tvoja očekivanja od sezone?

“Očekivanja su da prije svega počnemo od sebe, da izgradimo ekipu i igru na neki najviši nivo što je moguće i da u svaku utakmicu ulazimo sa najvećom mogućom energijom i fokusom, i nadam se da će iz toga izaći dobri rezultati”.

Šta mogu navijači očekivati od tebe?

“Mislim da sam se kao igrač puno promIjenio u ovih poslednjih deset godina od kad nisam tu. Od mene mogu prije svega očekivati jedan fenomenalan odnos i borbu u svakom meču, da te neke svoje kvalitete stavim u interes tima i nadam se dobrom rezultatu”.

Kadeti poraženi od Luksemburga

Bogdanović: Volio bih Ameriku u finalu