Veselin Vuković predsjednik Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore

Foto: odbojka.me

U četvrtak je u hotelu „VOCO“ u Podgorici održana osnivačka Skupština Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore.

Na osnivačkoj sjednici prisustvovalo je 14 odbojkaških trenera: Veselin Vuković, Drago Cimbaljević, Srđan Popović, Dejan Radić, Kadri Sinani, Dragiša Ćalov, Vukašin Radošević, Herodit Sinani, Pero Radunović, Luka Bogojević, Budimir Latković, Nikola Radomirović, Đorđe Brajak i Ivica Šćekić.

Nakon što je donijeta odluka o osnivanju NVO „Udruženje odbojkaških trenera Crne Gore“ i usvojen Statut, Skupština je za predsjednika Skupštine Udruženja jednoglasno izabrala Đorđa Brajaka, dok je za predsjednika Udruženja, takođe jednoglasno, izabran Veselin Vuković.

Foto: odbojka.me

Na predlog predsjednika Udruženja Veselina Vukovića, za članove upravnog odbora Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore, pored Vukovića koji je predsjednik UO, imenovani su i Nataša Marković, Ksenija Ivanović, Miljan Bošković i Mladen Miladinović.

Veselin Vuković je istakao da je ideja zbog čega se osniva Udruženje jeste kako bi se unaprijedili rad i samostalnost trenera, mogućnost apliciranja za projekte vezano za usavršavanje trenerskog posla, kao i autonomiju u kojoj bi postojala mogućnost da se o svakodnevnim problemima trenera razgovara na adekvatnom mjestu i da se sa zajedničkim stavovima nastupa prema Odbojkaškom savezu Crne Gore.

Foto: odbojka.me

S obzirom da se radi o osnivačkoj sjednici Skupštine UOTCG, Vuković je pojasnio da će Upravni odbor Udruženja utvrditi izgled pristupnice za učlanjenje, kako bi i ostali treneri koji nisu mogli da prisustvuju, mogli da postanu članovi Udruženja.

SC Derbi lako sa FMP-om: “Studenti” u polufinalu protiv Budućnosti

Pridruži se i uživaj na MESTU NAJVEĆIH BONUSA!