Košarkašice Budućnost Bemaxa od srijede na mini turneji po Srbiji

Foto: ŽKK Budućnost Bemax

Košarkašice Budućnost Bemaxa nakon tačno mjesec priprema otputovaće ujutro za Srbiju, gdje će tokom četiri dana mini turneje odigrati četiri prijateljska meča.

Podgoričanke će već sjutra odmjeriti snage protiv Sloge u Požegi, a zatim će u četvrtak i petak u Beogradu igrati protiv Partizana i Art basketa, dok ,,vučice“ za kraj mini turneje očekuje duel protiv Kraljeva.


-Dobro treniramo i uveliko se spremamo za novu sezonu. Sada slijedi dio kada treba da poradimo na taktičkim stvarima i sigurno da će nam ove provjere mnogo koristiti. Podmlađene smo, ali smo već duže vrijeme na okupu i u istom sistemu, dobro znamo šta se od nas očekuje. Vjerujem da ćemo ova četiri meča iskoristiti maksimalno i da ćemo kroz ove utakmice podići formu uoči početka sezone – kazala je Zorana Radonjić, bek ,,plavih“.


U odnosu na prošlu sezonu Budućnost Bemaks ostala je bez Dragane Živković, Marije Leković, Višnje Stefanović, Jovane Marković i Nevene Vučković.

Sa druge strane, iz filijale ,,plavih“ priključene su Atina Radević, Hajdana Šćepanović i Nikolina Ilić, dok je jednogodišnjii ugovor potpisala i reprezentativka Bosne i Hercegovine Dragana Domuzin.

FSCG kaznio trenera Sutjeske

Superkup ABA: Partizan prvi finalista