Armel Atingre produžila ugovor, povratak Nine Bulatović

Foto: ŽRK Budućnost Bemax/Dejan Starčević

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i dalje je aktivan na tržištu i nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu.

Dogovoren je nastavak saradnje sa jednom od najboljih igračica iz aktuelnog sastava, a možemo da objavimo i jedan povratak u redove dvostrukog šampiona Evrope.

Armel Atingre i naredne sezone će biti na golu Budućnosti Bemax, a plavi dres ponovo će obući desno krilo naše reprezentacije Nina Bulatović.

Atingre je u Budućnosti Bemax od avgusta 2020. godine. Francuskinja, rođena u Obali Slonovače,  u protekle tri i po sezone imala je sjajna izdanja u EHF Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi.

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatović je donijela odluku da se vrati u Budućnost nakon što je prije početka ove sezone potpisala za rumunsku Glorija Bistricu.

Prethodno su angažovana tri pojačanja – u Budućnost se vraćaju crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa.

U timu za narednu sezonu će biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki – Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, čime dvostruki šampion Evrope potvrđuje da želi da bude temelj nacionalnog tima, osvajača bronzane medalje sa posljednjeg EHF Euro 2022 i sedmog mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

Žakelj: Pobjeda se broji

Ministarstvo sporta i mladih: Rukometnom savezu 200 hiljada eura, Odbojkaškom 50.000…