Decenija zlatnog prijateljstva M:tel-a i KSCG-a se nastavlja

Foto: KSCG

Kompanija M:tel i u 2024. biće partner Košarkaškog saveza Crne Gore. 

Saradnja koja traje od 2013. biće nastavljena i naredne godine, pa je najbolji primjer da dobri rezultati dodatno vežu uspješne kolektive.

Decenija zlatnog prijateljstva obilježena je sjajnim rezultatima, koji su potvrdili da je košarka pravi brend crnogorskog sporta, a M:tel društveno odgovorne kompanije.

Novi jednogodišnji ugovor potpisali su izvršni direktor M:tel-a Zoran Milovanović i predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević.

„Izuzetno sam ponosna što će prvi ugovor, koji potpisujem kao predsjednica, biti baš sa našim tradicionalnim partnerom. Teško je pronaći dovoljno pravih riječi kako bih se zahvalila kompaniji MTEL na pomoći koju nesebično pruža crnogorskoj košarci sve ove godine. Ulažući u košarku, ne ulaže se samo u naše reprezentativne timove već i u ljepšu budućnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment našeg društva koji zaslužuje posebno podršku“, kazala je Dubljević i dodala:

„M:tel je divan primjer kako se može funkcionisati uspješno, ali i društveno odgovorno, podržavajući prave stvari i učestvovati u stvaranju kvalitetnih ljudi koji predstavljaju na najljepši način Crnu Goru.

Foto: KSCG

Prva predsjednica KSCG-a je poželjela i da kompanija M:tel bude među najboljima na svijetu u svojoj oblasti, poput crnogorskih košarkašica i košarkaša koji su na visokom nivou igrali i u 2023.

Izvršni direktor kompanije M:tel Zoran Milovanović poručio je da je veliko zadovoljstvo što su duže od deceniju partneri naše kuće košarke.

„Veoma smo svjesni uticaja sporta u današnjem društvu i veliko nam je zadovoljstvo što Košarkaški savez pokazuje izuzetne rezultate i uspjehe, tako što je muška reprezentacija na visokom 11. mjestu u svijetu, a ženska na sedmom u Evropi. To su, stvarno, zavidni rezultati. Ponosni smo što će znak M:tel-a i dalje biti na dresovima naših košarkaša, i sigurno da će im značiti da znaju da na svakoj utakmici imaju iskrene prijatelje“, istakao je Milovanović i poželio uspjehe svim selekcijama i u 2024.

Potpisivanju ugovora u prostorijama Košarkaškog saveza prisustvovao je i selektor naše muške reprezentacije Boško Radović. 

FIFA upozorila: Brazilu prijeti suspenzija iz međunarodnih takmičenja

Zvanično: Dejan Radonjić ima novi klub