Budrak MVP kola

Foto: odbojka.me

Sa odličnim partijama nastavila je korektorka Nikoleta Perović u Kini. U pobjedi  Šandondga nad Šenzenom nakon drame 3:2, Nikoleta je zabilježila 23 poena, a njen tim ostao je u borbi sa 5. mjesto u šampionatu.

Drugi put u sezoni, crnogorskoj reprezentativki Katarini Budrak pripala je titula MVP. Sjajnu partiju imala je Budrak u drugoligašu Fransucke Romasu sa 22 osvojena poena i slavljem nad Renom 3:1. Ovom pobjedom Budrak i saigračice osigurale su mjesto u plej of-u.

Odbojkašice Crvene zvezde slavile su nakon preokreta na domaćem terenu protiv Bezjea 3:2 u prvoj utakmici plej ofa CEV Kupa. Naša Saška Đurović dala je veliki doprinos pobjedi crveno-bijelih sa 10 osvojenih poena.

Pet poena osvojila je Nevena Vukčević u pobjedi Lugoša nad Argesom u prvenstvu Rumunije. Lugoš je poražen u prvoj utakmici 1/4 finala CEV Čelendž Kupa od Beledije Bursa 3:1, a Vukčević je osvojila jedan poen.

Mina Dragović i Jedinstvo Stara Pazova pretrpjeli su dva poraza u Ligi šampiona. Na domaćem terenu Jedinstvo je poraženo od Milana 3:0, a Mina je upisala jedan poen, dok je u porazu od Vakifbanke u gostima 3:1, crnogorska odbojkašica osvojila dva poena.

U poljskoj ligi, Tarnov je poražen od Bilesko Biala maksimalnim rezultatom. Na ovoj utakmici Danijela Džaković igrala je u prva dva seta i utakmicu završila bez poena.

De Rosi na klupi Rome

Pojačanje Zvezde: Džavonte Smart stigao u Beograd