„Bemax“ i u narednih godinu generalni sponzor Rukometnog saveza Crne Gore

Foto: RSCG

Nakon uspješnih nastupa „lavica“ na Svjetskom i „lavova“ na Evropskom prvenstvu, vrijeme je za potpisivanje novih ugovora i nastavak saradnje sa tradicionalnim sponzorima i partnerima Rukometnog saveza Crne Gore.

Jedan od njih je jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija „Bemax“ sa kojom je dogovorena saradnja i tokom 2024. godine.

Ugovor koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović, predstavlja treći produžetak saradnje, što je najbolja potvrda da su u proteklim godinama obje strane ostvarile zacrtane ciljeve.

„Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Treći put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje „Bemax“-a je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su proteklih godina značajno podržavali crnogorski rukomet, što je bilo značajno kako za razvoj pojedinih klubova, tako i za ostvarivanje onoga što je prioritet Saveza – dostojno predstavljanje države na međunarodnoj sceni od strane reprezentativnih selekcija. Bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u našem godišnjem kalendaru, pa vjerujem da su odlična izdanja muške i ženske reprezentacije na posljednja dva velika takmičenja, najava dobrih rezultata i u olimpijskoj godini, koja je posebna za svakog sportistu“, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je istakao da „Bemax“ potpisivanjem ugovora nastavlja uspješnu saradnju sa Savezom.

„Nastavljamo saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe koje ostvaruju naše rukometašice i rukometaši, dajemo doprinos u promociji i razvoju rukometa i uopšte sporta u Crnoj Gori. Rukometne reprezentacije su nakon obnove nezavisnosti u javnosti prepoznate kao najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, a potvrda je ponovo stigla nakon odličnih nastupa rukometašica i rukometaša na Svjetskom, odnosno Evropskom prvenstvu. Vjerujem da će naša podrška biti stimulans da rezultati djevojaka i momaka koji u svim uzrastima ponosno nose državni grb na dresovima, budu na visokom nivou i u olimpijskoj godini“, kazao je Mijajlović.

U čast Miloja: Golden stejt do kraja sezone u posebnim dresovima (FOTO)

Podgorica od petka domaćin Evroliginog ANGT turnira!