Prva pobjeda za “plave” u Antaliji

Foto: fk-buducnost.me

Budućnost je nakon poraza od Debrecina (2:0) pobijedila ekipu Arka Gdinje – 2:0.

Golove su postigli Ivan Bojović u 57. minutu i Tonći Mujan dva minuta kasnije.

“Lijepo je kada se pobijedi, ali moramo da budemo iskreni da smo imali slabijeg protivnika nego u prvoj utakmici u Antaliji. Međutim, igrali smo sa dosta mladih igrača ali nam je meč pomogao da se što bolje i prije pripreme Raičković, Despotović i Ivanović, koji nisu imali minutažu kroz prijateljske utakmice u Crnoj Gori“, rekao je Mladen Milinković nakon utakmice.

Srpski stručnjak je zadovoljan izdanjem ekipe…

„Moram da budem zadovoljan, jer je većina te djece igrala 90 minuta i ostavila je pozitivan utisak. Pored golova, napravili smo par lijepih akcija, dok je protivnik imao samo jednu šansu. Mislim da iz dana u dan izgledamo bolje, ali je još vidljiv umor. Međutim, sve je to normalno za pripreme, nadamo se samo da se niko neće povrijediti i da će sve teći svojim tokom“, poručio je Milinković.

Protiv Arke su igrali Filip Domazetović (46′ Ljubomir Đurović), Danilo Vukanić, Petar Sekulović, Vladan Adžić, Ivan Bojović (70′ Bodin Tomašević), Lazar Savović (55′ Miloš Raičković), Stefan Vukčević (70′ Matija Jovanović), Stefan Đukanović (55′ Đorđe Despotović), Tonći Mujan (60′ Igor Ivanović), Andrej Camaj i Vladimir Perišić.

Budućnost treći kontrolni meč igra već sjutra od 12:30 sa ekipom Dinamo Češke Budejovice.

Francuska nakon drame do evropske titule

Jago riješio ABA derbi: Zvezda vodila 21 razlike, pa u finišu branila pobjedu protiv Partizana