OSCG: Nikola Pješčić novi komesar takmičenja

Foto: odbojka.me

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore imenovao je Nikolu Pješčića, diplomiranog pravnika i nekadašnjeg odbojkaša, za novog komesara takmičenja OSCG.

Dosadašnji komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović podnio je ostavku na mjesto komesara takmičenja iz ličnih razloga, uz zahvalnost Odbojkaškom savezu na podršci i ukazanom povjerenju.

Nikola Pješčić, diplomirani pravnik iz Bara, bivši je odbojkaš koji je nakon završetka igračke karijere, ostao u odbojci – prvo kao koordinator za odbojku na pijesku u OSCG (2013-2021), zatim kao supervizor i član tehničke komisije za odbojku na pijesku BVA (2015-2021). Bio je dio organizacionog tima U17 Evropskog prvenstva 2020. godine za odbojkašice i U17 Evropskog prvenstva 2023. godine za odbojkaše u Podgorici, a takođe je bio i dio organizacionog tima COK-a za organizaciju Igara malih zemalja 2019.godine u Budvi. Nikola je od 2022.godine supervizor na utakmicama EPCG Superliga za odbojkaše i odbojkašice. Osim navedenog rada koji je vezan za odbojkaški sport, Nikola Pješčić takođe ima i veliko radno iskustvo još od 2006.godine do danas.

Odbojkaški savez Crne Gore se zahvaljuje Milošu Jovanoviću na dosadašnjem dugogodišnjem radu i saradnji i želi mu puno sreće i uspjeha u nekim novim poslovnim izazovima.

Vili Rid pao u nesvjest, poslat na detaljne bolničke preglede

Primorje na + 41 protiv Ibra, dabl-dabl Bijelića