Budućnost porazom završila pripreme u Antaliji, Milinković: Izgubili smo i to nije dobro

Foto: FK Budućnost

Budućnost je izgubila od ekipe Slovacko sa 2:1, na kraju priprema u Antaliji.

„Plavi“, sjutra u večernjim satima dolaze u Podgoricu, gdje će nastaviti pripreme za fudbalsko proljeće.

„Nažalost, izgubili smo i to nije dobro. Međutim, moram da kažem nezasluženo, jer po igri u prvom, a pogotovo u drugom poluvremenu i posljednjih 15 minuta, minimalno što je trebalo da bude je – neriješeno“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković nakon utakmice.

Kapiten Petar Grbić je pogodio za “plave”.

Ondrej Mihalik i Marek Havlik bili su strijelci za Čehe.

„I ova utakmica je dokaz da, i kada odigraš dobro i napraviš najmanju grešku, možeš da budeš kažnjen. To je nešto što nas čeka i u prvenstvu, a pogotovo kada dođu evropske utakmice. Mogu da budem zadovoljan i sa igrom, i sa zalaganjem, ali ne sa rezultatom“, kazao je Milinković i nastavio….

„Svaku utakmicu smo izuzev Arke primali po dva gola i djeluje da to nije kako treba. Rezultatski sigurno nije, ali zalaganjem, voljom i ponašanjem igrača možemo da budemo zadovoljni. Nadam se da ćemo dvije nedjelje do početka prvenstva iskoristiti na najbolji mogući način, brzo se adaptirati na vremensku razliku i uslove i da ćemo u prvenstvu biti onakvi kakvi svi čekamo, kako bismo odranili prvo mjesto koje zauzimamo“.

Utakmicu protiv Slovackog su igrali Pavličić, Ignjatović, Orahovac, Adžić (85′ Bojović), Gašević, Sekulović, Brnović, Vukotić (80′ Raičković), Mujan (75′ Despotović), Grbić i Sekulić (65′ Ivanović).

Brano Milačić o Prosinečkom: Rakojević ili Vukićević bili bolja opcija

Dva potpisa pod Malim brdom