Pavićević: Čestitam igračima, mnogo bitna pobjeda

Foto: KK Mornar/Media Pro

Mornar je upisao četvrtu, važnu pobjedu u AdmiralBet ABA ligi i nastavio borbu za opstanak.

Barani su u “Topolici” savladali Cibonu (88:85) u 19. kolu regionalnog takmičenja.

“Čestitam igračima. Mnogo bitna pobjeda za nas. Imali smo par gluposti, i doveli utakmicu u pitanje, od sigurnog vođstva, došli smo u situaciju da u završnici, gubimo pet razlike. Srećom, mi smo nešto pogodili, oni promašili – to je košarka. Mnogo bitna pobjeda, koja će nam pomoći u narednim utakmicama”, kazao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Predaha nema, ekipa nastavlja borbu za prvoligaški status.

“Moramo brzo da zaboravimo ovaj meč. Mi do kraja moramo da jurimo pobjede u svakom meču i to je cilj”, nedvosmislen je Pavićević.

Pohvalio je energiju, želju kod igrača za trijumfom nad Cibonom.

“Želio bih da čestitam igračima na borbi, htjenju, kod većine koji su večeras ulazili u igru. Sa tom željom smo zadnjih tri minuta i dobili meč. Nismo na neko znanje, već na želju. Čestitam i Ciboni na korektnoj utakmici, na dobroj igri. Znao sam da nas čeka težak meč. Oni su dobro vođeni, od mladog trenera Repeše, ima mu po kome i doći. Želim mu napravi sjajnu karijeru i da prevaziđe oca”, kaže iskusni stručnjak.

Pavićević se zahvalio publici na podršci u “Topolici”.

“Hvala i navijačima koji su došli večeras u jednom nepopularnom terminu, da nas podrže, ponedjeljak od 21 sat. Onaj preokret u zadnja tri minuta je došao sa tribina. To nam zaista puno znači, i od srca im hvala”, zaključio je Pavićević.

Iznenađenje: Split odnio bodove iz Beograda

Mirković na NBA kampu u Indijanapolisu