Koliko nam znači mentalno zdravlje?

Foto: MeridanBet

Meridianbet donirao je opremu Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota”

Kompanija Meridian, vodeći se dosadašnjim načinom poslovanja, čiji je bitan dio društveno-odgovoran rad, donirala je opremu Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota”.

Bolnici je donirana oprema koja je neophodna za njegu pacijenata, održavanje higijene i zadovoljavajućih uslova.

Meridianbet svojim donacijama podstiče svijest o važnosti pružanja pomoći

Primarni cilj donacije, bio je stvaranje prijatnijeg okruženja i još boljih uslova za pacijente u bolnici “Dobrota”.

Ovom, kao i brojnim prethodnim donacijama, Meridian podstiče ostale kompanije, ali i pojedince, na razvijenu svijest o pružanju pomoći u ovom obliku.

Posvećenost humanitarnom radu podstiče svijest o važnosti pružanja pomoći u različitim oblicima. Ove donacije nisu samo akti dobrote, već i pokazatelji odgovornosti prema zajednici i spremnosti da se doprinese boljem okruženju za sve.

Meridianbet time otvara put ka solidarnosti i podstiče druge da slijede njihov primer, čineći svijet oko nas boljim mjestom za sve.

Direktor Specijalne bolnice za psihijatriju “Dobrota”, kao i medicinski kadar, izrazili su zahvalnost, istaknuvši važnost donacija njihovoj ustanovi.

“Zdravstveni sistem, kao jedan od najvažnijih u društvu, iziskuje konstantno unapređenje. Donacija u tu svrhu, jednostavno ne može biti previše. Svjesni pomenutih činjenica, posjeta bolnici “Dobrota” došlo je kao jedno više zadovoljstvo u okviru naše kompanije” – poručuju iz kompanije Meridianbet.

Radončić: Očekuje nas težak meč, ali imamo motiv

Crna Gora sa 28 takmičara na Balkanskom prvenstvu