KOŠ ZA HUMANOST

Foto: MeridianBet

KK Jedinstvo Meridianbet i KK Milenijum igraju za humanost i djecu

Kompanija Meridianbet, u svom društveno-odgovornom radu, još jednom pokazuje liderstvo.

Poziva sve sugrađane da prisustvuju utakmici humanitarnog karaktera između KK Jedinstvo Meridianbeta iz Bijelog Polja i KK Milenijuma iz Podgorice, koja će se odigrati u 18 časova, 25. februara u sportskoj dvorani u Nikoljcu, Bijelo Polje.

Primarni cilj utakmice je prikupljanje sredstava za liječenje djece kroz fondaciju “Budi human”, pa su sugrađani pozvani da uplatama na račun fondacije podrže humanitarnu akciju.

Uplate fondaciji možete izvršiti uplatom direktno na žiro račun: 520-14624-47 ili slanjem SMS poruke na: „1 NA 14543”

Ovom, kao i brojnim prethodnim donacijama, Meridianbet podstiče ostale kompanije, ali i pojedince, da uvećamo svijest o pružanju pomoći našim sugrađanima kojima je ista potrebna.

“Ova utakmica na pravi način pridaje značaju kulturi koja u sportu i kompanijama treba biti zastupljenija, a to je da vraćamo zajednici i pojedincima kojima je pomoć potrebna”, poručili su iz KK Jedinstvo Meridianbeta.

Meridianbet novom donacijom želi da pokaže humanost i pozove što više građana da im se pridruže.

Za sve korisnike Meridianbet sajta dostupna je mogućnost doniranja kroz opciju DONACIJE.

“Uvijek nam je zadovoljstvo da kroz naše redovne društvno odgovorne aktivnosti doprinesemo poboljšanom funkcionisanju organizacija i instutucija koje se bave zdravljem naših sugrađana. Pa kroz ovu utakmicu ne samo da sportom pokazujemo humanost već pozivamo i sugrađane koji su u mogućnosti da se pridruže istoj i daju svoj doprinos fondaciji koja se bavi prikupljanjem sredstava za liječenje djece“, naveli su iz Meridianbet kompanije.

Radončić: Sramotan odnos protiv Njemačke; Žugić: Protiv Švedske na pobjedu

Mijač osvojio zlatnu medalju, Jovanović bronzana