Kompanija One obezbijedila dresove za finaliste ”Basketa u mom kvartu”

Foto: Sekretarijat za sport

,,U starom duhu i novom ruhu’’ – slogan je trećeg izdanja popularne sportsko rekreativne manifestacije ,,Basket u mom kvartu’’ zahvaljujući nastavku saradnje između Sekretarijata za sport Glavnog grada i kompanije One Crna Gora.

Naime, nakon podrške ,,Dječijem festivalu sporta’’, u čijem su fokusu bili promocija olimpizma, sportskih vrijednosti i zdravih stilova života, vodeći provajder usluga mobilne telefonije na crnogorskom tržištu biće glavni sponzor omiljenog događaja podgoričkih (i ne samo podgoričkih) ljubitelja basketa 3×3, koji za cilj ima revitalizaciju duha i sportskog rivalstva uličnog basketa, ali i valorizaciju terena na otvorenom koje je za potrebe svojih građana Glavni grad izgradio ili renovirao u značajnom broju.

Dakle, duh manifestacije je stari, a ruho novo jer će ‘’One’’ obezbijediti 48 brendiranih dresova ,,sa dva lica’’ za sve učesnike završnog turnira na kultnom terenu ,,Dragan Ivanović’’ u Njegoševom parku, kao i polo majice za službena lica, čime će finalni spektakl dobiti unaprijeđeni vizuelni efekat.

I ne samo to: uključivanje partnera Sekretarijata za sport u ,,Basket u mom kvartu’’ neće imati samo sponzorski karakter.

“Slijedeći vrijednosti koje dijelimo, neizmjerno nas raduje što sada nastavljamo saradnju sa Sekretarijatom za sport Glavnog grada’’, kazala je Ana Mihailović, direktorica za komercijalnu strategiju i razvoj proizvoda u kompaniji One, i dodala:

‘’Ono što želimo za sve stanovnike Podgorice je aktivan život i maksimalno korišćenje uslova za sport koje naš grad pruža. Pravi ambasador ove ideje je „Basket u mom kvartu“, manifestacija koja sa sunčanim proljećnim danima na gradske terene vraća sportski i takmčarski duh. ,,One’’ je Olimpijska mreža i za nas je sport je izuzetno važan, uključujući i ovu dimenziju koja  promoviše sport na lokalnom nivou.  Na ovaj način zajedno omogućavamo mladima da na terenu, u svom iskustvu uhvate taj jedinstveni trenutak jedinstva igre i dobrog osjećaja.’’

Pored podrške cjelokupnoj organizaciji, kompanija One će 22. juna, kada je predviđeno održavanje završnog turnira, biti jedan od najglasnijih navijača na takmičenju u „šutu za tri poena“, jer je za pobjednika obezbijedio vrijednu nagradu – Samsung Galaxy Watch5, poklon koji spaja tehnologiju i sport u savršenu kombinaciju.

I ne samo to: uključivanje partnera Sekretarijata za sport u ,,Basket u mom kvartu’’ neće imati samo sponzorski karakter.

‘’Budući da naša kompanija ohrabruje svoje zaposlene da budu aktivni, ovoga puta i sami oblačimo dres i patike i spremamo se za nadmetanje!’’, najavila je Ana Mihailović učešće ekipe One-a na nekom od turnira.

Zadovoljstvo saradnjom ističu i u redovima organizatora, Sekretarijata za sport.

,,Veoma nam je drago da su naša manifestacija i vrijednosti koje baštini i promoviše privukli pažnju društveno odgovorne kompanije kao što je ,,One’’, čije će uključivanje u ovu zdravu sportsku priču dati značajan doprinos organizacionom iskoraku. Ne sumnjamo da će ovo partnerstvo još više motivisati naše basketaše da ponovo popune sva mjesta na turnirima i da u još žešćoj konkurenciji, jer ove godine u finale ide 12 umjesto 16 dosadašnjih ekipa, izbore svoje mjesto u Njegoševom parku, gdje ćemo zajedničkim snagama publici i javnosti prirediti još jedan gradski događaj za pamćenje’’, poentirao je Miloš Stijepović, koordinator manifestacije ‘’Basket u mom kvartu’.

Prvi kvalifikacioni turnir trećeg izdanja Basketa u mom kvartu planiran je za posljednji vikend aprila u Tološima, nakon čega će tokom maja biti održana još tri turnira na Starom Aerodromu, Tuškom putu i naselju Zelenika. Finalni turnir biće održan 22. juna, a prijava ekipa za nadmetanje kreće sredinom marta.

Miljan Radović ponovo na klupi Sutjeske

Marić objavio spisak za kvalifikacije