Veliki uspjeh Ivana Joksimovića u Kataru

Foto: odbojka.me

Sjajan rezultat ostvario je Ivan Joksimović, selektor muške seniorske reprezentacije u Kataru. Istorijski uspjeh upisala je istoimena ekipa na čelu sa našim selektorom u čijem timu nastupaju Marko i Andrija Joksimović. Katar je osvojio drugo mjesto u arapskom prvenstvu, nakon što je u finalu poražen od ekipe Libjan Svihli rezultatom 3:1.

Crnogorski internacionalci Đorđe Jovović i Nemanja Peruničić upisali su trijumf sa Triglavom nad ekipom Panvita Pomgrad rezultatom 3:1 (23:25, 25:16, 25:20, 25:18). Na domaćem terenu dobro su odigrali Jovović i Peruničić sa 16 odnosno šest upisanih poena.

Dvocifren je bio i korektor Milutin Pavićević u porazu Vante od Savo Volley-a kod kuće maksimalnim rezultatom. Pavićević je sakupio 13 poena na ovoj utakmici.

U Hrvatskoj, Vukašin Cimbaljević i Ribola Kaštela poraženi su u gostima od Centrometala maksimalnim rezultatom po setovima 27:25, 25:21, 25:19, a naš odbojkaš je osvojio pet poena. U istom šampionatu, Blažo Milić je osvojio četiri poena u novoj pobjedi Mladosti od Varaždina 3:0 (25:19, 25:16, 25:16).

Novoj pobjedi radovali su se odbojkaši turskog Milas Beledija, u čijim redovima igra korektor Bojan Strugar. Crnogorski reprezentativac odigrao je set ipo i zabilježio četiri poena u trijumfu nad ekipom Kagitspora 3:1.

Roganović u četvrtfinalu Svjetskog kupa za mlade

Stipendijski ugovori za devet džudista