Revanši polufinala Kupa u Podgorici i Bijelom Polju

Foto: odbojka.me

Budućnost Volley i Jedinstvo biće domaćini Budvi, odnosno Mornaru, u revanš utakmicama polufinala Kupa Crne Gore za odbojkaše, koje će se odigrati u petak. 8. marta u Podgorici i Bijelom Polju.

Treći put u nepunih 10 dana sastaju se Budućnost Volley i Budva. U ligaškom dijelu, koji je odlučio lidera EPCG Superlige pred početak plej ofa, slavila je Budva rezultatom 3:1 na domaćem terenu. U drugom susretu, u prvoj utakmici polufinala Kupa odigranoj u nedjelju, Budva je, takođe na domaćem terenu, ostvarila pobjedu rezultatom 3:0. Izabranici Dejana Radića imaju prednost domaćeg terena, a Budvi mogu ispustiti samo jedan period igre kako bi izborili “zlatni set” koji bi odlučivao finalistu Kupa.

Odbojkaši Budućnosti svoje šanse za finale tražiće u SC “Morača” u Podgorici od 18 časova uz direktan prenos na RTCG2.

Prvi korak ka finalu napravili su odbojkaši Jedinstva koji su pobijedili Mornar 3:0, u Baru u prvom polufinalnom susretu. Na domaćem terenu u SC “Nikoljac”, Bjelopoljcima su dovoljna dva seta za finale Kupa, dok je Baranima potrebna pobjeda rezultatom 3:0 ili 3:1 kako bi izborili “zlatni set”, u kojem bi takođe morali slaviti za završnicu Kupa. Utakmica je na programu od 19 časova.

Bakić osvojio Masters u Linjanu

Barani sanjaju brejk u Dalmaciji