Radović: Nije mi bilo teško da se vratim u Sutjesku, niko iz Budućnosti me nije kontaktirao

Foto: FK Sutjeska

Sutjeska duele u MeridianBet 1. CFL nastavlja sa četvrtim trenerom od početka sezone – Dragana Mijanovića naslijedio je Miljan Radović koji se nakon tri godine vratio na klupu Sutjeske.

“Sutjeska je moj klub. Za Sutjesku sam odigrao dosta utakmica, dao dosta toga klubu, ali je Sutjeska više meni dala – tu sam rođen, to mi je druga kuća. Sutjeska trenutno nije na mjestu na kojem bi željela da bude, pa mi je ovo motiv više da dođem i pomognem klubu koji mi je dao sve. Kad je Sutjeska u pitanju, nije mi bilo teško da donesem ovu odluku. Volim izazove – ambiciozan sam. Dragoslav Poleksić koji je sa mnom došao kao i ostali momci iz stručnog štaba – mi smo takvog karaktera, rođeni smo tu, znamo kako ide sve. Jednostavno bilo je lakše da dođem, nego da sam se odlučio za neki drugi klub”, rekao je Radović na današnjoj konferenciji za medije.

Sutjeska je trenutno na četvrtom mjestu sa četiri boda manje od Mornara.

“Želimo da ostvarimo što više pobjeda do kraja. Ne jurimo samo treće mjesto. Ako kažem da idemo svaku utakmicu na pobjedu, onda želimo da skupimo što više bodova i da vidimo gdje će nas to odvesti. Zna se šta je Sutjeska i šta predstavlja Sutjeska u crnogorskom fudbalu. Jedino o tome razmišljam – i ja i igrači”, rekao je Radović.

Na pitanje da li je bilo kontakata za klupu Budućnosti je odgovorio…

“To sam pročitao iz medija. Niko iz kluba me nije kontaktirao”, kazao je Radović.

Na klupi Nikšićana će debitovati sjutra od 14 sati u Petrovcu u 24. kolu.

“Imao sam priliku ranije da vodim ekipu protiv Petrovca. I oni su promijenili tim – kvalitetna su ekipa sa dosta dobrih igrača. Nezogdni su, nije lako igrati protiv te ekipe. Međutim, momci treba da budu svjesni našeg kvaliteta. Ne možemo nikome da prijetimo, ali ono što možemo da uradimo to je da damo sve od sebe i da se potrudimo da se iz Petrovca vratimo sa tri boda”, zaključio je Miljan Radović.

Standings provided by Sofascore

U subotu i nedjelju mečevi 24. kola: Dečić domaćin Rudaru, Budućnost dočekuje Arsenal

Martič pred Budućnost: Meč koji odlučuje mnogo toga