Budućnost protiv Arsenala, Orahovac: Vrijeme je da obradujemo navijače

Foto: FSCG

Dečić je slavio protiv Rudara – 3:1 i sada su fudbaleri Budućnosti pred imperativom pobjede protiv Arsenala sjutra od (17:30) u 24. kolu MeridianBet 1. CFL.

Budućnost je još bez trijumfa u drugom dijelu sezone.

“Mislim da je vrijeme da obradujemo naše navijače. Još nismo osjetili slast pobjede u drugom dijelu sezone i želimo da se to promijeni. Za svaki meč se pripremamo isto, svakom protivniku posvećujemo maksimalnu pažnju, a takav je slučaj i sa Arsenalom. Čeka nas težak i zahtjevan meč, ali smo spremni da se borimo za pobjedu na našem stadionu”, rekao je u najavi utakmice fudbaler Budućnosti, Adnan Orahovac za sajt kluba.

Budućnost neće biti u najjačem sastavu…

“Analizirali smo detaljno Arsenal, ekipa je znatno izmjenjena u odnosu na prvi dio sezone i igraju drugačiji fudbal nego jesenas. Pojačali su se sa par iskusnih i dobrih igrača, kao i sa nekoliko mladih, a sigurno da se izdvajaju golman Zogović, napadač Kordić i naš talentovani Dakić. Naravno, tu su i stranci koji daju ton igri. Arsenal je dobro ukomponovana ekipa, dobro je vođena sa klupe i ukoliko im dozvolimo da se razigraju, mogu da budu opasni. Znamo šta nam je činiti, vjerujem da ćemo nametnuti našu igru i slaviti pod Goricom”.

Atmosfera je u timu je dobra.

“Atmosfera je jako dobra, jer znamo da radimo kvalitetno i posvećeno i da igramo dobro. Stvarno smo kao jedna velika porodica i svi dišemo jedan za drugog. Mislim da u prethodnim utakmicama – neračunajući Rudar gdje smo stvarno podbacili – nismo imali sreće i vrijeme je da nam se ta sreća okrene. Ne zanima nas ništa druge osim tri boda, a sve osim toga je iskreno – neuspjeh”, kaže Orahovac.

Budućnost čuva 2. mjesto: “Plavi” slavili u Ljubljani

Ferstapen najbrži u Džedi