Adriatic Banka novi sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore

Foto: KSCG

Košarkaški savez Crne Gore nastavlja da širi partnerstva – tim povodom danas je potpisan novi sponzorski ugovor i to sa Adriatic Bankom AD Podgorica.

Sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar Košarkaškog saveza Darko Ivanović i Andrija Đurašković, član Upravnog odbora Adriatic Banke.

Adriatic Bank je univerzalna komercijalna banka koja posluje na crnogorskom tržištu od 2016. godine, sa misijom da postane jedna od vodećih finansijskih institucija u Crnoj Gori.

– Sa zadovoljstvom ulazimo u partnerstvo sa Košarkaškim savezom Crne Gore. Radujemo se uspješnoj saradnji, koja će doprinijeti daljem uspjehu crnogorske košarke kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Vjerujem da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti samo početak uspješne saradnje. – kazao je Đurašković.

Potpisivanjem još jednog sponzorskog ugovora Savez je pokazao da nastavlja da širi krug partnera, a sve u cilju boljeg i stabilnijeg funkcionisanja u narednom periodu.

-Izuzetno nam je drago što smo uspjeli dodatno da proširimo sponzorski pul. Prija nam to što sve veći broj kompanija u Košarkaškom savezu vidi pravog partnera, a u našim košarkašima i košarkašicama potencijal za velike stvari. Sigurno da su košarkaška tradicija i visoko pozicioniranje naših najbojih košarkaša i košarkašica na svjetskim rang listama preporuka za ovakav vid saradnje – istakao je Ivanović.

Kardoso de Kastro na kraju sezone odlazi iz Budućnosti

Omladinska futsal selekcija remizirala sa Turskom