Tonći Mujan pred meč sa Mornarom: Naš kvalitet može da bude presudan

Foto: FSCG

Budućnost je ponovo lider MeridianBet 1. CFL.

Podgoričani imaju bod više od Dečića, a u nedjelju od 17:30 u 26. kolu, gostuju Mornaru u Baru.

„Mornar je ozbiljna ekipa, igrali smo već tri puta u sezoni i dobro smo se međusobno upoznali. Svi znamo da imaju ozbiljan kvalitet, a činjenica da su na posljednjih osam utakmica primili samo jedan gol dovoljno govori koga imamo za protivnika i koliko ozbiljno moramo da pristupimo utakmici“, rekao je u najavi meča za klupski sajt ofanzivac Budućnosti Tonći Mujan.

Mornar igra dobro – bez poraza je u drugom dijelu sezone.

„Na nama je da nastavimo da se dižemo rezultatski i da nastavimo sa pobjedama, jer je to ono što nas zanima. Ubijeđen sam da ćemo maksimalno da shvatimo protivnika i pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svjetlu. Mornar je stvarno ozbiljno organizovana ekipa i mora se poštovati sve što radi u aktuelnoj sezoni. Zaslužuju sve čestitke, ali mislim da naša odlična timska atmosfera, pojedinačni kvalitet i nalet u kome se nalazimo može da bude presudan. Iskreno, mislim da još nismo u top formi, ali smo na dobrom putu da dođemo do toga, a svaki protivnik je stepenica do cilja”, kazao je Mujan, koji je postigao tri gola zaredom, a ima tri asistencije.

„Moram da budem zadovoljan svojom formom, ali sam zadovoljniji što smo kao ekipa izašli iz neke rezultatske krize, ne igračke. Sada sam iskočio ja, sjutra će neko drugi, prekosjutra neko treći… Važno je da smo ponovo prvi i da nastavimo da igramo dobro i da pobjeđujemo. Vjerujem da ću da nastavim i sa golovima i sa asistencijama u narednom periodu, ali najbitniji je tim – svako od nas mora da se stavi u kolektiv, kao što i jeste slučaj“, zaključio je Mujan.

Standings provided by Sofascore

Đoković se povukao sa turnira u Majamiju

26. kolo CFL u nedjelju: Budućnost u Baru, Dečić dočekuje Sutjesku