Rakojević objavio spisak za mečeve sa Jermenijom i Finskom

Foto: FSCG

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Nikola Rakojević saopštio je spisak igrača za predstojeće mečeve sa Jermenijom i Finskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Rakojević je pozvao 25 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Lomel, Belgija), Sergej Joksimović (Jedinstvo Franca), Filip Domazetović (Budućnost); odbrana: Bojan Adžić (Radnički Kragujevac, Srbija), Ljubomir Pejović (Mladost Lob.bet), Damjan Dakić (Arsenal), Robert Đeljaj (Dečić Admiral bet), Marko Franeta (Petrovac), Ognjen Gašević (Budućnost), Petar Vuković (Jezero), Nikola Vuković (Mornar); vezni red: Arnel Kujović (Baden, Švajcarska), Andrej Bajović (Dečić Admiral bet), Aleksa Golubović (Rudar), Aleksa Ćetković (Arsenal), Milan Vukotić (Budućnost), Igor Pajović (Sutjeska Meridianbet), Nikola Janjić (Komarno, Slovačka); napad: Đorđe Šaletić, Dušan Vuković, Vuk Striković (Sutjeska Meridianbet), Damjan Mugoša (Arsenal), Dejan Perović (Petrovac), Balša Tošković (Lokomotiva, Hrvatska), kao i odbrambeni igrač Andrej Đurić iz Spartaka iz Trnave (Slovačka), koji još nema pravo nastupa u zvaničnim utakmicama jer je u procesu dobijanja crnogorskog državljanstva.

Prvi izazov za ,,sokole“ je duel sa Jermenijom 22. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje će tri dana kasnije u istom terminu gostovati Finska.

Nakon tri odigrana meča u grupi E, naša selekcija ima pobjedu nad Jermenijom u gostima i dva poraza, od Švajcarske i Albanije, takođe oba u gostima. Martovski meč sa Albanijom u Podgorici prekinut je u 28. minutu zbog obilnih padavina i nastaviće se 7. juna.

Danka 241 teniserka WTA liste

Adžić predvodi omladince protiv Norveške