Vešović nakon Bjelorusije: Moramo da budemo zadovoljni

Foto: FSCG/Filip Roganović

Seniorska reprezentacija Crne Gore odigrala je prvi meč pod vođstvom Roberta Prosinečkog. 

„Sokoli“ su u prijateljskom odmjeravanju snaga bili bolji od selekcije Bjelorusije. Pobjedu našem timu donijelu su Adam Marušić i Nikola Krstović, koji su mrežu rivala tresli u prvom dijelu susreta. 

“Mislim da moramo da budemo zadovoljni”Bila je dobra motivacija, koncentracija, zalaganje na terenu i borba, a na sve to došli su igra i posjed… Mislim da smo dosta dobro u određenim situacijama kontrolisali utakmicu, posebno u prvom poluvremenu”, kazao je Marko Vešović.

“Mislim da smo dosta dobro izlazili iz presinga protivnika, sa posjedom i pasovima – stvarali smo šanse i postigli golove iz lijepih akcija, što je i najbitnije, jer je i selektor najavio da ćemo dosta da radimo na tom segmentu da lopta bude u našem posjedu”, dodao je desni bek Crne Gore.

Robert Prosinečki će nakon Antalije imati priliku da ekipu uigrava još u junu protiv Belgije i Gruzije, dok na jesen kreću i prve takmičarske utakmice u Ligi nacija.

Mlada reprezentacija uzela samo bod protiv Jermenije, Rakojević: Bili smo spori u predaji lopte, pravili dosta tehničkih grešaka

Jadran protiv Savone, Radanović: Spremali smo se, analizirali, uvidjeli greške koje smo pravili