Sekulović pred Rudar: Samo tri boda

Foto: FSCG

Novi ispit za “plave” – Budućnost u okviru 30. kola domaćeg šampionata, na stadionu pod Goricom, sjutra u 18 sati dočekuje pljevaljski Rudar.

“Plavo – bijeli” nakon odlične partije protiv Dečića i remija – žele trijumf protiv “rudara”, a ulaz na Gradski stadion će biti slobodan.

Budućnost je sa Rudarom u aktuelnoj sezoni odigrao tri utakmice – dvije pobjede, jedan poraz…

“Nismo imali puno vremena za oporavak i neke korekcije nakon utakmice sa Dečićem, ali ne želimo izgovore, već tri boda. Znamo da neće da bude lako, jer u našoj ligi nema lakog protivnika, ali ako u utakmicu uđemo sa voljnim momentom kakav je bio protiv Dečića i budemo konkretniji u završnici – mislim da pobjeda neće doći u pitanje”, rekao je Petar Sekulović u najavi utakmice i dodao…

“Osjećanja poslije Dečića su pomiješana – postoji zadovoljstvo zbog možda i najbolje partije cijele ekipe u sezoni, ali ostaje žal zbog rezultata koji je trebao da bude drugačiji. Mislim da su pristup, želja i igra iz meča sa Dečićem model kako bi trebali da igramo u nastavku”.

Nakon sjutrašnjeg okršaja pod Goricom, dva rivala će na istom mjestu odmjeriti snage i u srijedu u okviru polufinala Kupa Crne Gore…

“Ne razmišljamo o tome, mi smo u situaciji da moramo da pobjeđujemo na svakoj narednoj utakmici i najviše smo fokusirani na nas. Dvije utakmice u par dana protiv jedne ekipe je teško odraditi na isti nacin, ali to je fudbal i moramo pronaći nacin da dođemo do toga, jer svi znaju koji nam je cilj – to je dupla kruna”, jasan je Sekulović.

“Plavi” će, dakle, do kraja sezone juriti duplu krunu…

“Turbulentan period je iza nas, a sami sebe smo doveli u situaciju da ne zavisimo samo od nas. To je činjenica. Isto tako, svjesni smo našeg kvaliteta i vidio sam protiv Dečića nešto što nam je možda nedostajalo u prethodnom periodu i imam vjeru da će se uz sve to poklopiti rezultati. Daćemo sve od sebe i iskreno vjerujemo u duplu krunu”, rekao je Petar Sekulović.

Šef stručnog štaba Ivan Brnović na utakmici protiv Rudara neće moći da računa na Adnana Orahovca (kartoni) i Vladana Adžića (povreda), a utakmicu pod Goricom će suditi Dalibor Vujisić uz pomoćnike Miodraga Brajovića i Nikolu Vujovića.

Kraj saradnje: Nenad Brnović nije više trener Petrovca

Kamenjaš u idealnoj petorci ABA lige