Budućnost gostuje Jezeru, Novović: Da nastavimo sa pobjedničkim ritmom

Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti su stigli u Berane, gdje će sjutra u okviru 31. kola Meridianbet 1. CFL gostovati ekipi Jezera.

Meč je od 19 sati.

“Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv tima koji igra svoju najbolju sezonu. Jezero igra odlično na oba fronta, u igri je za istorijski plasman na evro scenu, motiva im neće nedostajati kako zbog sebe i svojih ambicija, tako i zbog toga što igraju protiv Budućnosti”, rekao je iskusni lijevi bek Ivan Novović, i dodao…

“Mi smo ušli u pobjednički ritam, koncetrisani smo i vjerujem da ćemo se ponovo pokazati u pravom svijetlu”.

Budućnost je pred gostovanje u Beranama upisala dvije pobjede nad Rudarom.

“Mislim da su se zahtjevi novog šefa vidjeli upravo u prethodne tri utakmice, vjerujem da ćemo tako odigrati i narednu. Trudićemo se da izađemo visoko, da neutrališemo napade protivnika i da stvaramo šanse…To se pokazalo kao dobitna kombinacija. Doprinos svakog pojedinca je bitan, nebitno je koliko ko igra, a kada svi gledamo ka istom cilju i svi smo podređeni istom – onda smo na pravom putu“, jasan je Novović, koji je svjestan da je pred ekipom „šest finala“ do kraja sezone. Svaka naredna utakmica je najbitnija. Fokusirani smo na Jezero i nadam se da ćemo zajedničkim snagama stići do cilja“, poručio je Novović.

“Plavi” su aktuelnoj sezoni odigrali tri utakmice protiv Jezera uz pobjedu, remi i poraz…

„Jezero igra sjajan fudbal, zajedništvo je njihova najveća snaga, a uz to imaju kvalitet oličen u spoju mladosti i iskustva. Poštujemo protivnika maksimalno, ali daćemo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata“, zaključio je Novović.

Krunić saopštio spisak odbojkašica za pripreme za CEV Srebrnu ligu

Budva vratila prednost u finalnoj seriji