Mijailović: Obradović potpisao ugovor na dvije godine

Foto: ABA liga

Željko Obradović potpisao je ugovor na dvije godine, kazao je danas predjsjednik Partizana Ostoja Mijailović.

“Zvali smo vas jutros, izvinjavam se na tome. Gospodin Željko Obradović je produžio ugovor na još dvije sezone. Čestitam Željku i svim navijačima Partizana, čeka nas lijep period. Mnogo smo svi zajedno radili na planu razvoja i rasta. Najgledaniji smo tim u Evropi, uspjeli smo svi zajedno na ovom projektu – od uprave, navijača, igrača, ljudi zaposlenih u klubu. Ovo je kolektivni uspjeh. Navijači uspjeh gledaju uglavnom uvijek samo kroz trofeje. Prošle sezone smo osvojili AdmiralBet ABA ligu poslije decenije čekanja, što je veliki uspjeh”, rekao je Mijailović na današnjoj konferenciji, prenosi Mozzartsport.

Obradović je u Partizan stigao 2021. godine.

“Da se zahvalim predsjedniku kluba na lijepim rečima. Zahvalnost svim ljudima iz uprave što su dali saglasnost da se saradnja produži, ovo je bila oduvijek obostrana želja. Svi znaju da je ovo moj klub u kojem uživam radeći. Zahvalnost dugujem svim svojim saradnicima, igračima, svima iz Radne zajednice Partizana, ali posebna zahvalnost ljudima iz uprave koji ulažu maksimalne napore da Partizan bude veliki i uspješan. Nemoguće je izostaviti sve zbog kojih se ovo radi, a to je armija navijača. Oni su pokretačka snaga, imate podataka kolika je bila posjećenost Partizana u ove dvije sezone Evrolige. Otkako sam se vratio, cilj mi je bio da Partizan bude redovan član Evrolige. Ovo što se dešava na našim utakmicama je prevazišlo granice sporta i Partizana. Postalo je nešto veliko, ogromno. Hvala navijačima na podršci i ljubavi koju nam daju, neka tako i nastave”, poručio je Obradović.

Partizan u utorak (18:30) u prvom meču polufinala AdmiralBet ABA lige dočekuje Budućnost Voli.

“Budućnost kao sljedećeg protivnika treba da dočekamo kao sportskog rivala, da ukažemo poštovanje i da podrška bude prema Partizanu, da se pokaže ljubav prema klubu”, poručio je Obradović.

Jadran i Primorac 30. aprila počinju borbe za titulu

Kampaco obilježio druge mečeve četvrtfinala Evrolige (VIDEO)