CGES i POK produžili saradnju (VIDEO)

Foto: POK

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) i Paraolimpijski komitet (POK) potpisali su danas novi sponzorski ugovor i saradnju produžili za još godinu.

Ugovor o generalnom sponzorsvu potpisali su predsjednik POK, Igor Tomić i izvršni direktor CGES-a, Ivan Asanović.

Tomić je podsjetio da je CGES prvi generalni sponzor krovne asocijacije sporta osoba sa invaliditetom i da saradnja traje još od 2018. godine.

On je kazao da nastavljaju lijepu tradiciju, koja je sada već više prijateljska, nego poslovna i sponzorska.

Prema njegovim riječima, nastavljaju saradnju sa generalnim sponzorom sa rekordnim ugovorom u izuzetno važnoj, istorijskoj paraolimpijskoj godini.

“U ime naše djece, naših sportista, crnogorskih paraolimpijaca, želim da vam kažem iskreno hvala, što ste kao jedna od najuspješnijih kompanija još jednom pokazali nivo društvene odgovornosti. Hvala vama lično gospodine Asanoviću i vašem timu, predsjedniku Odbora direktora Aleksandru Mijuškoviću”, rekao je Tomić.

Čestitakući mu nagradu za najuspješnijeg menadžera, Tomić je kazao da smatra da priznanje nije dobio samo zbog poslovnih rezultata, već i zbog rezultata koje pokazuje kao čovjek visokih profesionalnih i moralnih normi.

“Vi sami inicirate konstantan rast podrške paraolimopijcima, a siguran sam da će oni, kao i mnogo puta do sada, vratiti na najbolji način. A vama neka se to u profesionalnom i ono što je mnogo važnije u porodičnom smislu, vrati na pravi način. Na način koji dajete crnogorskom društvu, POK-u i paraolimpijcima. Idemo dalje zajedno“, rekao je Tomić.

Asanović kazao da mu je lično, a i kompaniji na čijem je čelu, posbno drago što su generalni sponzor krovnoj asocijaciji sporta osoba sa invaliditetom.

“Potpisivanje sponzorskog ugovora predstavlja veliku promociju inkuzivnosti, konkretnu podršku sportistima sa invaliditetom koji su kroz godine druženja već postali naši pravi prijatelji i drugari. Jako se radujemo što možemo da kao dobra i uspješna komanija pomognemo i na ovaj način”, rekao je Asanović.

On je poželio crnogorskim paraolimpijcima uspjeh na svim takmičenjima ove godine.

“Želimo da u svim takmičenjima budete uspješni, jer vaš uspjeh je i naš i predstavlja nam veliku motivaciju. Vaši uspjesi su pobjeda duha, to je pobjeda duhovne i unutrašnje snage i volje nad svim preprekama koje život daje. Zato su vaši usjesi posebno inspirativni za nas”, rekao je Asanović.

On je naglasio da je svaka medalja i uspjeh nekog paraolimpijca mnogo veći nego bilo koje menadžersko priznanje.

“Želimo vam da vam svako takmičenje bude uspješno, posebno ono u Parizu. Bićemo uz vas, bodrićemo vas i nadam se velikimm rezultatima. Ponosni smo što smo kao mala država izuzetno zastupljeni. Nadam se da će naše prijateljestvo i generalno sponzorstvo trajati još dugo”, rekao je Asanović.

On je apelovao i na ostale komapnije u Crnoj Gori da podrže paraolimpijce u izuzetno izazovnoj 2024. godini.

Izvršnom direktoru CGES-a, u znak zahvalnosti za podršku te kompanije, simbolične poklone uručili su sportisti koji su izborili direktan plasman na Paraolimpijske igre u Parizu – stonoteniseri Filip Radović i Luka Bakić i atletičarka Maja Rajković.

Radunović obilježio finalni turnir za juniore: Pokazali smo na terenu kako se stiže do trofeja

Đinović: Naredni cilj je svjetska medalja