Tanasković: Da vratimo rezultat u seriji na 1:1

Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Košarkaši Budućnosti u utorak dočekuju Partizan u drugom meču polufinalne serije plej ofa AdmiralBet ABA lige.

Tim Andreja Žakelja u prvom meču je izgubio u “Štark areni” 78:67, i sada će pred svojim navijačima pokušati da savlada Partizan, seriju vrati u Beograd.

Krilni centar Nikola Tanasković očekuje rekaciju, bolju partiju tima, bolju igru u odbrani sa većom energijom, te da poravnaju rezultat u seriji.

“Moramo da uđemo bolje od starta, ne možemo da dozvolimo da počnemo meč sa dvocifrenom razlikom za protivnika – tokom prve utakmice smo dozvolili veliki broj poena u prvoj četvrtini”, poručio je Tanasković i dodao…

“Mislim da bismo imali mnogo veće šanse u prvom meču da smo imali više energije – i ovako bilo prilike, čekamo spremni meč u Podgorici da vratimo rezultat u seriji na 1:1. Nismo bili pravi na prvom meču, možda nam je falilo energije i bolje odbrane. Doduše, promašili smo dosta šuteva, ali mislim da će uz energiju i želju sve doći na svoje”, rekao je Tanasković.

Biće potrebna i podrška navijača.

“Očekujem da navijači dođu i podrže nas u što većem broju – želimo da napunimo ‘Moraču’ i napravimo odličnu atmosferu”, zaključio je Tanasković.

Meč se igra u “Morači” od 18 sati.

Siner se povukao sa mastersa u Rimu

Dečić i Budućnost ubjedljivi u 33. kolu