Basket u mom kvartu: U nedjelju turnir na Starom Aerodromu

Foto: Sekretarijat za sport

Drugi kvalifikacioni turnir trećeg izdanja popularne manifestacije Sekretarijata za sport Glavnog grada pod nazivom ”Basket u mom kvartu” biće održan u nedjelju 12. maja.

Lokacija turnira je Stari Aerodrom, u Aerodromskoj ulici, gdje će, počev od 10:30h, snage odmjeriti 16 ekipa, podijeljenih u četiri grupe.

Tri najbolja tima sa turnira u nedjelju čekiraće vizu za finalni spektakl u Njegoševom parku, gdje će se priključiti ekipama Cetinje, Loptamo i Kobe, kojima je to pošlo za rukom posljednjeg vikenda aprila u Tološima.

Pored plasmana na finalni događaj, koji je planiran za 22. jun, ekipa koja bude najbolja na takmičenju na Starom Aerodromu zaradiće 200 eura, drugoplasirani tim će dobiti vaučer za SPA centar Hotela Voco, dok će treća ekipa biti nagrađena poklon paketima iz Montecco-a.

Program takmičenja možete pogledati ovdje.

Naredni kvalifikacioni turniri  su 18. maja (naselje Zelenika) i 25. maja (Tuški put), a zainteresovane ekipe se mogu prijaviti putem Facebook i Instagram profila Sekretarijata za sport ili putem maila sportglavnigrad@gmail.com. Za turnir u Zelenici dostupna su još tri mjesta, dok za događaj na Tuškom putu mogu da se prijave još dvije ekipe.

Nagradni fond završnog turnira je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugoplasiranu i 600 za trećeplasiranu ekipu.

Bajer i Atalanta idu u Dablin po trofej Lige Evrope

Crnogorski studenti na beach volley turniru u Albaniji