Brnović: Izvinjenje porodici Pavličić, složno u nove pobjede (VIDEO)

Foto: FSCG

Budućnost je obezbijedila finale Kupa Crne Gore, a pred finiš šampionata je održan sastanak na relaciji uprava kluba – navijači, kako bi se prevazišle sve nesuglasice koje su postojale u prethodnom periodu.

I prevazišle su se.

A trener Ivan Brnović je nakon plasmana u finale Kupa, a pred posljednje tri utakmice u prvenstvu, osjetio potrebu za izvinjenjem nakon raznih medijskih natpisa.

„Prvenstveno, kao čovjek koji poštuje zakon i odluke nadležnih organa, a imajući u vidu da su pripadnici Centra bezbjednosti na osnovu operativnih podataka utvrdili da se – kada je u pitanju lažna otmica moje ćerke – radi o maloljetnim licima, a opet imajući u vidu da je u sredstvima javnog informisanja putem medija porodica Pavličić doživjela neprijatnosti, jer je moja porodica sumnjala na njih, imam ljudsku potrebu da – u moje lično ime i u ime moje porodice – uputim izvinjenje porodici Pavličić na neprijatnostima koje su doživjeli u prethodnom periodu“, poručio je Ivan Brnović, i nastavio…

„Nadam se da ćemo iz svega izaći zajedno jači, krenuti u nove pobjede i da će se Budućnost okrenuti svojim pravim vrijednostima i pobjedama u narednom periodu“.

Finale Kupa se igra 30. maja pod Goricom, protivnik u finalu je Jezero, a do finala smo došli nakon što smo eliminisali Rudar u dvomeču – 4:1 pod Goricom, 0:0 u Pljevljima rije dva dana.

„Logičan slijed događaja je da Budućnost igra finale Kupa Crne Gore, posebno kada imamo u vidu da smo igrali protiv Rudara, ekipe koja je mlada i koja je u takmičarskom ritmu ove sezone pokazala da ne može imati velike domete, ali koja je igrala izuzetno dopadljiv i lijep fudbal. I stvarno mi je žao što Rudar nalazi u situaciji u kojoj se nalazi“, rekao je Brnović, koji je pod Golubinjom vidio dobre i loše stvari…

„Mislim da smo odigrali rutinski, od početka do kraja utakmice smo kontrolisali meč u svim fazama i segmentima igre, imali puno šansi, dvije ili tri stative, još mnogo zicer prilika… Zadovoljan sam pristupom igri što je najvažnije, ali da budemo iskreni malo nas brine realizacija, jer smo morali postići dva ili tri gola. Međutim, cilj je postignut, ušli smo u finale i vjerujemo u pehar“, jasan je Brnović.

Budućnost u nedjelju 12. maja dočekuje Jedinstvo pod Goricom, od 19 sati.

Muški tim u borbama zaustavljen u četvrtfinalu

Prašović u subotu u ringu protiv Francuza Alijeva