Meč lopta za Zvezdu, Partizan traži nastavak serije 

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda večeras ima meč loptu za titulu u Admiralbet ABA ligi.

“Crveno bijeli” od 20.30 gostuju Partizanu u Beogradskoj areni”.

Trener Zvezde Janis Sferopulos da je potrebno da se ekipa drži svoje igre.

“Treća utakmica za obje ekipe. Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre”, izjavio je Sferopulos.

Kapiten Zvezde Branko Lazić očekuje “teška i zahtjevna utakmica”.

“Igra se u Beogradskoj Areni, to je teren koji nam je dobro poznat i već smo odigrali dvije utakmice nominalno kao gosti na početku sezone. Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto uz puno koncentracije i da se pridržavamo plana i sprovedemo ga na terenu”, rekao je Lazić.

Trener Partizana Željko Obradović očekuje da sve prođe u fer i sportskoj atmosferi.

“Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dvije utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Portrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cijele godine”, rekao je Obradović.

Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina.

“Predstoji nam veoma važna utakmica, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobjedu”, istakao je Naneli.

Draškova sedma titula: Osjećaj je fenomenalan, Dečić se neće zaustaviti na ovome

KK Crvena zvezda: Naneli nanio teške tjelesne povrede Lazareviću