„Akademija“ i „Čačak“ šampioni (FOTO)

Foto: SSSCG

U Baru je danas u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore, uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore i Hotela Princess, odršano VI Studentsko prvenstvo Crne Gore u odbojci na pijesku.

Učešće je uzelo ukupno 12 ekipa, po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji. Tim „Akademija“ za koju su nastupale Anja Popović sa Ekonomskog fakulteta i Majda Čakar sa PMF-a trijumfovala je u finalu protiv ekipe „Morača“ za koju su nastupale Tamara Jašović sa ETF-a i Anastasija Krgović sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, rezultatom 2:1 u setovima i to nakon preokreta.  Treće mjesto pripalo je ekipi „UDG“ za koju su nastupale Teodora Stanković sa UDG-a i Nevena Brajković sa Univerziteta Mediteran koja je slavila protiv ekipe „Ekonomski“ za koju su nastupale studentkinje Ekonomskog fakulteta Sara Globarević i Andrea Radulović.

Foto: SSSCG

Zanimljivo je bilo i u muškoj konkurenciji a titula najboljih pripala je ekipi „Čačak“ za koju su nastupali studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića Vladan Stojanović i Jakov Vukčević. Oni su u finalu slavili protiv kolega sa svog fakulteta, Filipa Čupića i Miloša Vukčevića koji su nastupali za ekipu „Republika Zabjelo“, rezultatom 2:0 u setovima.

Foto: SSSCG

Treće mjesto pripalo je ekipi „Studentski dom NK“ za koju su nastupali Čedomir Vujačić sa Fakulteta za sport i fv i Jovan Pejović sa Filološkog fakulteta, koja je slavila protiv ekipe „Galeb“ za koju su nastupali studenti Pravnog fakulteta Filip Milić i Vukašin Cimbaljević.

Slavlje u Baru – Mornar izborio evropsko takmičenje, Budućnost poražena u Petrovcu

Dečiću uručen pehar prvaka Crne Gore (FOTO)