Opština Zeta preuzima FK ,,Zeta”

Foto: Opština Zeta

Na danas održanom sastanku u kabinetu predsjednika opštine Zeta Mihaila Asanovića kojem su prisustvovali poslanik u Skupštini Crne Gore i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, nekadašnji predsjednik FK ,Zeta Radojica Rajo Božović i sportski direktor kluba Bojan Božović postignut je dogovor da fudbalski klub Zeta pređe u vlasništvo opštine.

“Ovakva inicijativa dobija još više na snazi zbog činjenice da ćemo imati dva vrlo jasna cilja nakon preuzimanja, a to je ekspresni povratak u Prvu ligu i izlazak na međunarodnu scenu. Potrudićemo se da ozbiljnim pristupom, zalaganjem i ulaganjem u naše perspektivne fudbalere zajedno sa sponzorima i prijateljima kluba Zetu vinemo u vrh crnogorskog fudbala gdje joj je i mjesto ali i da težimo da naš fudbalski klub bude stalni učesnik Lige Evrope”, saopšteno je iz Opštine Zeta.

Kako su kazali, nikada više neće dozvoliti da taj klub doživi sudbinu i tešku situaciju koju je doživio prethodnih sezona ali ulaskom u viši rang.

“Šaljemo poruku da smo se uzdigli kao feniks iz pepela i da Zetu vraćamo na staze stare slave”, zaključuju u saopštenju.

Olimpijski karavan u petak u Podgorici

Pirej slavi prvi evropski trofej: Olimpijakos i Jovetić osvojili Ligu konferencija