Počele prijave za treće izdanje “Trofeja Podgorice”

Foto: podgorica.me

“Podgorički mundijal” se bliži, dodatno će začiniti vrelo fudbalsko ljeto, a prijave za treće izdanje “Trofeja Podgorice” su zvanično, saopšteno je iz Sekretarijata za sport

“Znamo da ste čekali sa velikim nestrpljenjem, da je većina ekipa već i posloženo, pa je i došlo vrijeme da se prijavite i uveličate spektakl na legendarnom “Poligonu”.

Požurite, upišite svoje mjesto na zidu najboljeg turnira u malom fudbalu u regionu, jer je broj ekipa definitivno limitiran i neće brojati više od 48. Tu smo stavili tačku. A koliko je interesovanje svjedoči činjenica da je za samo nekoliko sati od otvaranja prijava učešće potvrdilo već 10 ekipa!

Proces prijave je identičan kao prethodnih godina, nije nimalo komplikovan, a koraci su sljedeći: uplatite 150 eura na donatorski žiro račun Sekretarijata za sport Glavnog grada (broj 𝟓𝟏𝟎-𝟏𝟕𝟖𝟏𝟖𝟓-𝟓𝟐) i pošaljite dokaz o izvršenoj uplati, kao i naziv ekipe, spisak igrača i kontakt telefon na trofejpodgorice@podgorica.me

Naravno, sav prihod od kotizacija će i ove godine ići u humanitarne svrhe, a početak Podgoričkog mundijala, koji organizuje Sekretarijat za sport Glavnog grada uz tehničku podršku Fudbalskog kluba Centar, je planiran za 17. jul”, dodaju iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

Pionirke nadigrale BiH: Janketić i Cebalović pogodile za trijumf

Pešiću 21. mjesto u desetoboju sa 7.421 boda