Poraz omladinaca od Norveške, Perišić: U napadu smo pokazali ozbiljan kvalitet

Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od Norveške u posljednjem meču međunarodnog turnira u Hrvatskoj.

Zanimljiv duel, u kojem su viđena dva preokreta, završen je rezultatom 3:2 u korist skandinavske selekcije. ,,Sokoli“ su turnir završili sa učinkom od pobjede (Hrvatska) i dva poraza (Turska i Norveška).

– Treća izuzetno zahtjevna utakmica u sedam dana, sa izuzetno jakim tempom na koji smo odgovorili na pravi način u većem dijelu utakmice. Nažalost, imali smo periode u kojima smo pravili početničke greške, koje ekipe ovog kvaliteta kažnjavaju. Drago mi je da smo u igri prema naprijed pokazali ozbiljan kvalitet, ali ostaje žal što to nije ispratio bolji rezultat. Takođe, posebno želimo zbog današnje povrede golmana Milovića, za kojeg se nadam da će se što prije oporaviti i nastaviti da brani za ovu selekciju, kazao je selektor Goran Perišić.

Uprkos šansama Marka Perovića i Vuka Vlahovića u prvom dijelu, svi golovi na današnjem meču postignuti su u drugom poluvremenu. Norveška je povela preko Faniela Teveldea u 52. minutu, da bi nakon toga, u razmaku od četiri minuta, naša selekcija došla do preokreta zahvaljujući Marku Peroviću i Andriji Bulatoviću. Ipak, Jesper Reitan Zunde u 74. i Troj Nihamer u 82. minutu donijeli su pobjedu Norveškoj. ,,Sokoli” su prijetili, odlične šanse propustili su Aleksa Karadžić, Filip Perović i Marko Tadić, ali se rezultat nije mijenjao. 

Đorđević preuzima Dubai

Šimun pojačao Petrovac