Novo ruho Basketa u mom kvartu: Sprema se spektakl u Njegoševom parku

Foto: Nikola Nedić

Treće izdanje Basketa u mom kvartu, manifestacije Sekretarijata za sport Glavnog grada, odvija se ,,u starom duhu, i novom ruhu”.

Četiri kvalifikaciona turnira, u Tološima, Starom Aerodromu, Zelenici i Tuškom putu, na kojima su učestvovale rekordne 64 ekipe, protekli su u fenomenalnom ambijentu, druženju, kvalitetnom basketu. Ukratko, pravom duhu uličnog basketa, koji je oživio podgoričke kvartove.

Iz kvalifikacija, 12 najboljih ekipa čekiralo je vizu za kultno poprište basketaških bitaka u Podgorici – teren ,,Dragan Ivanović” u Njegoševom parku, na kojem će 23. juna biti odlučeno ko će biti krunisan kao novi kralj sve popularnijeg događaja.

Duh je, dakle, stari, dobri, pun strasti i pozitivne energije, a ruho je novo, zahvaljujući sponzorstvu kompanije ,,One”.

,,Koristim priliku da se, u ime institucije koju predstavljam, zahvalim društveno odgovornoj kompaniji ,,One Crna Gora”, koja je prepoznala kvalitet i potencijal Basketa u mom kvartu i donacijom dresova za sve učesnike završnog turnira, kao i polo majica za organizatore i službena lica, doprinijela formiranju novog, atraktivnijeg, vizuelnog identiteta manifestacije. Hvala i sjajnim momcima koji će igrati na finalnom turniru, i koji su na dan postali foto modeli kako bi nam pomogli u promociji nove opreme: Pavlu Jovićeviću (G Unit), Lazaru Bailoviću (Limun), Filipu Popoviću (Dežurni krivci) i Danielu Kaleziću (Comeback), kao i sudiji Zoranu Raduloviću”, kazao je Miloš Stijepović, koordinator Basketa u mom kvartu iz Sekretarijata za sport.

,,One Crna Gora” je, osim dresova i ,,uniformi” za završni ,,event” obezbijedila i nagradu za najboljeg takmičara nadmetanja u šutu za tri poena, koje će nositi ime ,,Who’s the ONE?”: smart watch Samsung Galaxy Watch5, poklon koji spaja tehnologiju i sport u savršenu kombinaciju.

Nagradni fond završnog događaja, je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugplasirane i 600 za ”bronzane”.

Sedam crnogorskih atletičara na Igrama malih zemalja na Gibraltaru

Đenaro Gatuzo novi je trener Hajduka