OSCG i Glavni grad rekonstruisali teren u sklopu SC “Morača”

OSCG
OSCG

Odbojkaški savez Crne Gore u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica završio je rekonstrukciju otvorenog terena za odbojku u sklopu kompleksa SC “Morača”.

Teren, čije će besplatno korišćenje biti na raspolaganju odbojkaškim klubovima iz Podgorice, svečano su otvorili Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice, a tom prilikom je predsjednik Pajković uručio gradonačelniku Podgorice i bivšem odbojkašu Vukoviću dres reprezentacije Crne Gore.

“Rekonstrukcijom terena za odbojku, na kom su ponikli mnogi naši reprezentativci, uspjeli smo da na još jedan način pomognemo odbojkaškim klubovima iz Podgorice, koji će ove terene koristiti besplatno za rad sa djecom. Nakon terena u Budvi koji smo takođe opremili prije dvadesetak dana, sada smo uspjeli da uz pomoć Glavnog grada realizujemo i ovaj projekat, a nadamo se uskoro da ćemo opremiti sličan teren i u Baru”, izjavio je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Na otvaranju je odigrana i revijalna utakmica između ekipe OSCG za koju su igrali Cvetko Pajković, Igor Vušurović, Srđan Popović, Vladimir Racković, Zoran Vukčević, Predrag Đonović, Branko Kljaić, Dragan Baćo Drobnjak (trener) i ekipe Glavnog grada za koju su nastupili Ivan Vuković, Ivan Rašović, Ivan Bošković, Mladen Brnović, Slobodan Kovačević, Matija Vuković i Ivan Joksimović (trener).

Danka Kovinić osvojila turnir u Beogradu

Keni Gejbrijel

Gejbrijel je uzbuđen: Jedva čekam da dođem u Bar