Boričić čestitao Pajkoviću reizbor na mjesto predsjednika OSCG

Boričić i Pajković
Boričić i Pajković

Predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije, Aleksandar Boričić čestitao je predsjedniku Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG), Cvetku Pajkoviću reizbor na tu funkciju.

“Dragi prijatelju, bio sam veoma srećan kada sam saznao da ste reizabrani na mjestu predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore. Dozvolite mi da Vam, u ime Evropske odbojkaške Konfederacije, iskreno čestitam reizbor. Duboko sam uvjeren da će po Vašim profesionalnim rukovođenjem i sa idejama i motivacijom Vašeg tima i osoblja, a takođe i uz podršku i priznanje od strane sportskih i državnih insititucija i svih ostalih, odbojkaški sport zasigurno nastaviti da dobija na popularnosti kroz događaje koje organizujete i kroz nastupe vaših sportista.”

“Oslanjamo se na sve dobre koncepte i projekte, tako da zajedno možemo i dalje razvijati i jačati poziciju odbojkaškog sporta u Vašoj zemlji i širom Evrope. Čestitajući Vam još jednom i sa željama za sve najbolje u budućem radu,  radujem se nastavku naše sjajne saradnje i još značajnijem napredku u narednom periodu na našoj zajedničkoj misiji na promociji odbojkaškog sporta”, piše u poruci Boričića.

Cicmil

Cicmil produžio ugovor sa Sutjeskom

Zenit doveo Lovrena