“Studenti” počeli pripreme: Trajković želi pobjedu u svakom meču

Studentski centar je počeo pripreme za novu sezonu, u kojoj će po prvi put igrati u ABA 2 ligi.

Trener Nenad Trajković poručio je da će njegova ekipa igrati na najvećem nivou te da će probati da pobjedi svaki meč.

“Tim neće biti iskusan ali to nije opravdanje da svaku utakmicu ne odigramo na najvišem nivou i da probamo da dobijemo svaku utakmicu.  Ja mogu da obećavam da će tim da igra dobro, da će stručni štab koji je sastavljen od iskusnih trenera pomoći igračima da dođu do svojih ciljeva”, kazao je Trajković.

Generalni menadžer Studentskog centra Đuro Ostojić je kazao da su ambicije kluba vezane za razvoj mladih igrača i njihovo dalje napredovanje.

FOTO: KK STUDENTSKI CENTAR

“Bili bi smo presrećni ukoliko bi uspijeli da ostvarimo i njihove i naše ciljeve. Oformili smo stručni štab na čelu sa Nenadom Trajkovićem. Sigurni smo da ćemo napraviti dobru sredinu za rad i razvoj mladih igrača i da ćemo to prikazati u sezoni pred nama. Ovom prilikom želim da poželim dobrodošlicu našim pojačanjima. Kao što znate Nikola Pavličević i Emir Hadžibegović su novi članovi tima, kao i braća Ivišić iz Hrvatske”, kazao je Ostojić.

Pred početak priprema “studenti” su znatno  ojačali igrački kadar, novi članovi su košarkaši Budućnost Volija Igor Drobnjak i Milić Starovlah.

FOTO: KK STUDENTSKI CENTAR

“Studentski centar je mlada ekipa sa velikom željom za dokazivanjem. Velika želja je prisutna, svi žele da napreduju. Juče smo počeli sa pripremama, igraćemo dvije jake lige – ABA 2 i crnogorsku ligu koje su važne za naš napredak. Daćemo sve od sebe da iskoristimo pripreme na pravi način, i nadam se da će zdravstvena situacija biti bolja kako ovdje tako i u svijetu i na taj način neće ometati nastavak sezone”, kazao je Drobnjak.

“Što se tiče naše ekipe, to je mlada ekipa koja će igrati dva kvalitetna takmičenja. Svi su se uželjeli košarke i svi su puni želje za dokazivanjem. Imaćemo dobru i konkurentnu ekipu za oba takmičenja. Nadam se da će zdravstvena situacija biti bolja u regionu i da neće biti prepreka koje bi mogle da otežaju tok lige”, kazao je Starovlah.

Pojačanjima tu nije kraj najavio je trener Studentskog centra.

“Očekujemo da budemo pojačani sa dva rukija sa koledž košarke. To bi bila invensticija za budućnost, želimo da dovedemo igrače koji mogu kod nas da se dokažu i izgrade. Nije lako naći takve igrače, koji će u budućnosti moći da odgovore na zahtjeve klubova koji igraju u ABA ligi i evropskim takmičenjima. Iz tog razloga se trudimo da nađemo prave igrače, da ne pogriješimo”, kazao je Trajković.

FOTO: KK STUDENTSKI CENTAR

“Studenti” će raditi u dvorani u Kokotima, plan je da se odigra nekoliko pripremnih mečeva,kao i gostovanje u Bosni i Hercegovini, ali sve će zavisiti od razvoja situacije sa virusom Kovid 19.

U susret Danu mladih Ministarstvo i Telekom obezbijedili besplatan internet u omladinskim servisima

Zvanično: Dino Radončić u Saragosi