U susret Danu mladih Ministarstvo i Telekom obezbijedili besplatan internet u omladinskim servisima

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, potpisao je ugovor sa predstavnicima Crnogorskog Telekoma, Dinom Cibulskajom, izvršnom direktoricom i Predragom Perkovićem, direktorom Komercijalnog sektora, koji omogućava mladima besplatno korišćenje internet usluga u okviru omladinskih servisa širom Crne Gore.

Povodom Dana mladih Janović je kazap da Ministarstvo nastavlja da obezbjeđuje konkretnu podršku i mogućnosti za mlade širom Crne Gore.

“Naš cilj je da povežemo mlade i obezbijedimo im još povoljnije uslove za međusobnu saradnju, koja predstavlja jednu od intencija osnivanja omladinskih servisa” – naglasio je Janović.

Ministar je istakao uspješnu saradnju sa Crnogorskim Telekomom i naveo da je isti, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznao potencijal projekta Evropske omladinske kartice, te popustima koje je omogućio značajno pomogao incijativi Ministarstva.

“Ovim partnerstvom želimo da podržimo ideju Ministarstva sporta i mladih da omladinski centri postanu mjesta okupljanja mladih u cijeloj Crnoj Gori, stvarajući prostor za njihovu kreativnost i edukaciju, radionice, tribine i druge slične događaje. Za sve to su im neophodni pouzdan pristup internetu i stabilna infrastruktura koju Telekom može da obezbijedi, i tako omogući mladima da u punom kapacitetu koriste brojne usluge centara, kao i samim centrima da se razvijaju u skladu sa potrebama mladih.”- istakla je Dina Cibulskaja, izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma.

Zvanično: Robert Prosinečki preuzeo Denizli

“Studenti” počeli pripreme: Trajković želi pobjedu u svakom meču