Janović: Novi omladinski i sportski sadržaji za Petnjicu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je u opštini Petnjica sa predsjednikom opštine, Samirom Agovićem otvorio omladinski servis, dostupan za sve mlade iz Petnjice. Za sportsku i omladinsku infrastrukturu u ovoj opštini Ministarstvo je u prethodnim godinama ukupno izdvojilo oko 60.000 eura.

 “Cilj Ministarstva sporta i mladih je da omladini, u svim krajevima naše države, omogući da svoje potrebe iskaže i ispuni na najbolji način. Nebitno je da li govorimo o velikim ili malim opštinama – Crna Gora je uvijek brinula i nastaviće da brine o svima na jednak način. Vjerujemo da to omladina, kao najsnažniji nosilac društvenog razvoja i prepoznaje.” istakao je Janović.

foto: ministarstvo sporta i mladih

Izgradnja sportskih terena u mjestu Godočelje, koji su na raspolaganju svim stanovnicima Petnjice, još jedan je u nizu pokazatelja da Ministarstvo kontinuirano i predano radi na stvaranju boljih uslova za naše sportiste.

“Otvaranjem omladinskog servisa i sportskih terena, Ministarstvo je stvorilo nove sadržaje za mlade u Petnjici i pokazalo da uvijek ispunjava obećano i planirano”, zaključio je Janović.

Milvoki bojkotuje, povukao se i Orlando – ne igra se 5. meč plej-ofa

Korona protiv Želje: Otkazan meč u Izraelu