Hana i Dušan najbolji streličari

Studentski sportski savez Crne Gore, u saradnji sa generalnim sponzorom Luštica bay i SK Podgorica organizovao je u subotu 18. maja  Prvi Studentski kup Crne Gore u streličarstvu. U predivnom ambijentu poluostrva Luštica najprije je instruktor SK Podgorica sve prisutne upoznao sa čarima ovog sporta a nakon toga je održano  takmičenje u streličarstvu gdje je nastupilo 35 takmičara. Najuspješnija studentkinja u ovom sportu je Badžić Hana sa Geodezije, drugo mjesto pripalo je Badžić Lejli sa Ekonomskog fakulteta dok je bronzano odličje pripalo Gogić Anđeli sa Pravnog fakulteta.

Nešto zanimljivije bilo je u muškoj konkurenciji gdje su tri prvoplasirana imala identičan skor nakon prvog kruga gađanja. Pristupilo se ponovnom gađanju pa je najuspješniji student streličar  Dušan Janjić sa Mašinskog fakulteta. Drugo mjesto pripalo je Radomiru Đokiću sa Pravnog fakulteta dok je bronzano odličje osvojio Aleksandar Nikolić, takođe student Pravnog fakulteta.

Nakon Studentskog takmičenja održan je i kup Luštice u streličarstvu na kome su svi prisutni imali pravo učešća a sve medalje pripale su studentima sa CG Univerziteta.

Kup Luštice:

1.Stojkanović  Mirko                               1.Vesković Ivana

2.Rašković Petar                                      2. Radović Tijana

3. VukićevićNemanja                              3. Nakić Zlatica

Međunarodni dan Univerzitetskog sporta: Okrugli sto na temu “Sport i obrazovanje”

Groningen i Arminija – prijateljski meč i žestoka tuča navijača