Mojes iz izolacije vodi Vest Hem

Poslije drugog pozitivnog testa na korona virus, menadžer Vest Hema neće moći da sjedi na klupi ,,čekićara“ u meču trećeg kola Premijer lige protiv Vulverhemptona.

Ipak, to neće spriječiti iskusnog stručnjaka da daje instrukcije svojim izabranicima, makar posredno preko pomoćnika Alena Irvajna.

Mojes, kao i još dvojica njegovih fudbalera Isa Diop i Džoš Kulen moraće da budu u samoizolaciji.

– Sve što budemo radili na terenu biće u dogovoru sa Mojesom, on će o svemu donositi odluke – rekao je Alen Irvajn na konferenciji za medije-

– On bi svejedno donosio odluke, jedino što ću ja, poput ove konferencije za novinare, biti glasnik.

Irvajn je dodao da se Mojes osjeća loše, ali ne zdravstveno, budući da ne osjeća nikakve simptome korona virusa, već zbog činjenice da ne može da bude uz ekipu.

– On i igrači su frustrirani jer ne mogu na utakmicu, ali takva je situacija i oni to razumiju. Niko od njih ništa ne osjeća, što u stvari čitavu situaciju čini frustrirajućom – kazao je pomoćni trener ,,čekićara“.

Mojes sigurno neće voditi Vest Hem ni u meču četvrtog kola Liga kupa protiv Evertona, a njegov povratak na klupu mogao bi da bude protiv Lestera 4. oktobra, pod uslovom da test bude negativan poslije izolacije.

Mirotić u Barseloni do 2025.

Budućnost bolja od Mornara, igrao i Rid