Šćepanović: Ne tražim alibi, svi smo odgovorni

Debitantska sezona Vlada Šćepanovića na klupi Partizana nije dobro počela.

Tim koji vodi legenda crnogorske košarke doživio je u tri dana dva šokantna poraza – prvo u Evrokupu od Huventuda u Badaloni poslije 15 poena prednosti, pa sinoć kod kuće od čačanskog Borca na startu ABA lige.

,,Kad se izgubi utakmica, nema tu nekih velikih komentara. Nesrećno smo izgubili u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre i da ste tu, spustite se na zemlju“, rekao je Vlado Šćepanović.

,,Bolje da se to desi ranije nego kasnije. Potpuno mi je jasno kakav je igrački potencijal i na kakvim stvarima moramo da radimo. Kad ovakvu utakmicu izgubite kod kuće, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar pravac“.

Crno-bijela javnost očekuje mnogo više od Šćepanovića i igrača.

,,Nijesam čovjek koji traži alibi, problem je u ovome, u onome… Nema publike, ali igrači moraju međusobno da se motivišu. Moraju da krenu od sebe i da se poštuju, da ne dozvole da na ovakav način budu poniženi… Bio sam igrač i znam kako to izgleda. Čekam da vidim kakva će biti reakcija svih nas jer mi smo tim. Svi imamo svoju dozu odgovornosti“, rekao je popularni Japanac.

Pogledajte najzanimljivije detalje pobjede Budućnosti nad Splitom

VIDEO Gol crnogorskog golmana koji je obišao Evropu: Preplivao cio bazen i donio bod svom timu!