Šćepanović: Ne tražim alibi, svi smo odgovorni

Debitantska sezona Vlada Šćepanovića na klupi Partizana nije dobro počela.

Tim koji vodi legenda crnogorske košarke doživio je u tri dana dva šokantna poraza – prvo u Evrokupu od Huventuda u Badaloni poslije 15 poena prednosti, pa sinoć kod kuće od čačanskog Borca na startu ABA lige.

,,Kad se izgubi utakmica, nema tu nekih velikih komentara. Nesrećno smo izgubili u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre i da ste tu, spustite se na zemlju“, rekao je Vlado Šćepanović.

,,Bolje da se to desi ranije nego kasnije. Potpuno mi je jasno kakav je igrački potencijal i na kakvim stvarima moramo da radimo. Kad ovakvu utakmicu izgubite kod kuće, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar pravac“.

Crno-bijela javnost očekuje mnogo više od Šćepanovića i igrača.

,,Nijesam čovjek koji traži alibi, problem je u ovome, u onome… Nema publike, ali igrači moraju međusobno da se motivišu. Moraju da krenu od sebe i da se poštuju, da ne dozvole da na ovakav način budu poniženi… Bio sam igrač i znam kako to izgleda. Čekam da vidim kakva će biti reakcija svih nas jer mi smo tim. Svi imamo svoju dozu odgovornosti“, rekao je popularni Japanac.

Mijović: Toliko ofanzivnih skokova nismo smjeli da dozvolimo, Von mora bolje

VIDEO Gol crnogorskog golmana koji je obišao Evropu: Preplivao cio bazen i donio bod svom timu!