Pavićević: Uživao sam

Foto: KK Mornar Bar

Trener Mornara Mihailo Pavićevićje bio ponosan na igrače nakon pobjede nad Brešom u Evrokupu.

“Učinili su me izuzetno srećnim, zaslužuju sve pohvale. Prva četvrtina je jedna od najboljih u našoj hali. Imali smo kontrolu utakmice gotovo čitavih 40 minuta, uz malo pada u 3. četvrtini, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna. Sam podatak da su se svi upisali u listu strijelaca pokazatelj je da smo na putu da postanemo pravi tim. Drago mi je da opravdavamo poziv ljudi koji vode Evrokup”, rekao je Pavićević i dodao:

“Najviše sam se plašio što nam je ovo bila četvrta utakmica u osam dana, ali je energija bila na visokom nivou. Hvala stručnom štabu, a posebno kondicionom treneru Draganu Gačeviću, koji je naše najveće pojačanje ove sezone”.

Mornar u sjajnom raspoloženju ide u Beograd, gdje u nedjelju gostuje Crvenoj zvezdi.

“Zvezda je sa ekipom koju napravila pokazala da će biti jedan od mnogo ozbiljnih evroligaša. Biće to sudar dva različita stila košarke. Naš je napadački, a Zvezda igra izuzetno čvrsto i ne dozvoljava da se igra u napadu protivnika razvije. Biće to interesantna utakmica, svi je željno iščekujemo. Idemo da se izmjerimo, da vidimo gdje smo protiv jednog evroligaša”, zaključio je Pavićević.

Pobjeda košarkašica Budućnosti

Skandal: Kveri saznao da ima koronu pa pobjegao iz Rusije